2024 MLB All-Star Home Run Derby: Účastníci a predikcia výkonov

2024 MLB All-Star Home Run Derby: Účastníci a predikcia výkonov

Jako prvá hviezda, ktorá sa zaviazala k účasti na domácom behu v roku 2024 MLB All-Star, Henderson prináša veľa sily. S 27 domácimi behmi už v knihách tejto sezóny, je na dobrej ceste prekonať svoje celkové číslo z roku 2023. Jeho zlepšenie pomeru domácich behov na letúci loptu z 19,3% na vedúce 32,1% MLB sa ukázalo ako kľúčový faktor jeho úspechu. Zmeny formátu derby, pri ktorých sa štyri najlepšie skóre z prvého kola dostanú do semifinále, by mu mohli zahrať do karát, pretože v noci derby bude mať dosť hodov.

Avšak napriek jeho impresívnym štatistikám v tejto sezóne, skutočnosť, že ide o jeho prvú účasť v Home Run Derby, by mohla potenciálne proti nemu pracovať. Niektorí hráči sa vynárajú pod tlakom akcie, zatiaľ čo iní majú problémy podávať svoj najlepší výkon. Len čas ukáže, kde Henderson padne do toho spektra.

Bohm, začínajúci treťoherec All-Star NL, je ďalší hráč, na ktorého by sme mali ísť na nadchádzajúce Home Run Derby. S 11 domácimi behmi a ISO .192 v tejto sezóne by mohol nemá najimpresívnejšie čísla v porovnaní s niektorými z jeho konkurentov. Avšak jeho zlepšenia vo vzťahu k letúcej lopte, ťahu a kontakte ukazujú, že má potenciál na ukážku v Derby. Začať sa do rytmu ťahom lopty cez plot by mohlo byť kľúčom k jeho úspechu. Na druhej strane, jeho nedostatok skúseností v stresujúcom prostredí ako Derby mu môže predstavovať problém.

Ako dvojnásobný šampión Home Run Derby, Alonso má preukázanú stopu v tejto udalosti. Víťazstvá v rokoch 2019 a 2021 ukázali, že má to, čo je potrebné, aby vyšiel na vrch vo vlastnom poli silných úderov. Avšak táto sezóna bola akýmsi zlým rokom pre Alonza, s menším počtom domácich behov a nižším OPS v porovnaní so svojimi vystúpeniami v predchádzajúcich rokoch.

Jeho nárast rýchlosti guľového guľatia je znepokojujúcim trendom, s ktorým sa bude musieť vysporiadať, ak chce pridať tretí titul do svojho životopisu v Arlingtone. Napriek svojmu minulému úspechu, bude musieť priniesť svoju A-hru na Home Run Derby 2024, aby obhájil svoj titul.

MLB All-Star Home Run Derby 2024 sa začína formovať ako vzrušujúca udalosť s niektorými najväčšími menami baseballu súťažiacimi o korunu. Každý účastník prináša svoje silné a slabé stránky na stôl a bude zaujímavé sledovať, ako sa budú vystupovať pod reflektormi Globe Life Field v Arlingtone, Texas. Či už je to nováčik ako Henderson, výrazná hviezda ako Bohm alebo skúsený majster ako Alonso, Derby určite poskytne veľa ohňostrojov pre fanúšikov baseballu na užívanie si.

MLB

Articles You May Like

Florida Panthers posilňujú svoj základ v Broward County
Jannik Sinner: Nová etapa po dopingovom škandále
Jordan Love sa vracia: Aké výzvy čakajú Green Bay Packers?
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *