Top Prospects to Play in All-Star Futures Game

Top Prospects to Play in All-Star Futures Game

Dylan Crews, druhý výber z roku 2023, a Druw Jones z Arizony, druhý výber z roku 2022, budú hrať za Národnú ligu v zápase All-Star Futures Game s najlepšími perspektívami. Tímy boli oznámené v utorok pre zápas 13. júla v Globe Life Field v Arlington, Texas. Crews je hodnotený ako 4. najväčšou perspektívou MLB podľa Baseball America, zatiaľ čo Jones je 3. najväčšou perspektívou Diamondbacks.

Okrem nich je v skupine zahrnutých niekoľko bývalých prvovýberových hráčov na obidvoch tímoch Národnej ligy a Americkej ligy. Max Clark, 3. výber Tigers na minuloročnom draftu, patrí medzi bývalých prvovýberových hráčov v tíme AL.

Po hre nasleduje súťaž v bijaní pred All-Star Celebrity Softball Game. Dvaja bývalí hráči Texas Rangers budú slúžiť ako manažéri – Adrian Beltre pre AL Futures tím a Michael Young pre NL tím. Sedemzápasová hra bude zahŕňať najlepšie perspektívy minoritného ligového systému súťažiace ako súčasť All-Star Saturday.

Continued Success from Past Futures Games

Nasim Nunez minulý rok v Seattli siedmimi zdvojeninami viedol NL k víťazstvu 5-0. 87,9% minulých hráčov zo súťaží Futures Games sa dostalo do aspoň jedného zápasu major ligy, pričom 232 hráčov (20,7%) bolo vybraných na účasť aspoň na jednom major ligovom All-Star Game.

MLB

Articles You May Like

Transformácia Philadelphie: Nová aréna pre 76ers a jej dôsledky pre komunitu
Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity
Drake London a jeho oslava: Reflexia na citlivosti vo svete športu
Florida Panthers posilňujú svoj základ v Broward County

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *