U.S. Men’s National Team Disappoints in Copa America Match Against Panama

U.S. Men’s National Team Disappoints in Copa America Match Against Panama

Počas 2024 Copa América si malo mužské národné americké mužstvo ukázať rast po solídnom vystúpení na Svetovom pohári v roku 2022. Malo sa dozrieť. Malo pokročiť na ceste k svetovej špičke.

Zápas sa úplne zmenil v 16. minúte, keď Tim Weah pokúsil sa udeliť nie jeden, ale dva údery obrancovi Panamy Roderickovi Millerovi – druhý úder bol úspešný – čo donútilo rozhodcu Ivana Bartona, aby Weaha vylúčil, keď to VAR objavil.

Po góle sa U.S. vážne búrila, s Panama diktujúcimi podmienky tak takticky, ako aj emocionálne. Barton sa zdal byť navždy vyvolávaný hnevom U.S. tímu.

Bolo by ideálne udržať loptu o niečo viac, ale s jedným hráčom mimo hry a nie celkom pod kontrolou, je ťažké potom to získať späť.

Možno toto mužstvo, generácia, ktorá je neustále ospevovaná pre svoj talent, nie je taká dobrá, ako sa tvrdí. Aspoň stále musí dorásť.

Najlepšia správa je, že je stále jeden ďalší zápas v skupinovej fáze a, podobne ako v zápase proti Iránu na Svetovom pohári v roku 2022, U.S. vie, čo musí urobiť. „Musíme ísť a reprezentovať našu krajinu s vášňou a musíme hrať najlepší zápas svojich životov, a to je všetko,“ povedal Pulisic.

Futbal

Articles You May Like

Cesta Mika Troutu k uzdraveniu: Odolnosť a prispôsobenie
Los Angeles Dodgers: Výzvy spôsobené zranením Tylera Glasnowa
Shohei Ohtani: Cesta k historickému úspechu v bejzbalovom svete
Juventus sa vracia s presvedčivým víťazstvom nad PSV Eindhoven

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *