Tim Weah Sent Off as United States Loses to Panama in Copa América

Tim Weah Sent Off as United States Loses to Panama in Copa América

V 18. minúte zápasu United States men’s national team proti Paname dostal útočník Tim Weah červenú kartu po tom, čo udrel obrancu Panamy Rodericka Millera v hlave.

Folarin Balogun skóroval pre USMNT štyri minúty po červenej karte pre Weaha, ale Panamčan César Blackman vyrovnal o štyri minúty neskôr. José Fajardo potom v 83. minúte skóroval víťazný gól pre Panamu, čím zasadil ťažkú ranu nádejam Spojených štátov postúpiť do štvrťfinále.

Výhodenie Weaha bolo iba druhým v jeho kariére v klube alebo reprezentácii – prvýkrát sa stalo v roku 2022 v klube Lille. Červená karta tiež bola druhá najrýchlejšia od začiatku zápasu hráča USMNT v posledných 40 rokoch a najskôr v súťažnom zápase v tomto období. Matt Turner musel byť v polčase nahrádzaný Ethanom Horvathom kvôli zraneniu po kolízii s Césarom Blackmanom.

Outlook for United States

Spojené štáty teraz pravdepodobne budú musieť v závere skupinovej fázy v pondelok poraziť Uruguay, aby sa vyhli vyrazeniu zo súťaže. Panama tiež nedostala 88. minúte červenú kartu Adalberta Carrasquillu v horúcom závere zápasu.

Futbal

Articles You May Like

Drake London a jeho oslava: Reflexia na citlivosti vo svete športu
Cesta Emmy Raducanu na Kórejskom Open: Závan nádeje a odhodlania
Florida Panthers posilňujú svoj základ v Broward County
Tee Higgins: Rozporuplné fakty okolo zranenia a zmluvnej situácie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *