Vanocouverské Canucks podpísali Dakotu Joshuu na štvorročnú zmluvu

Vanocouverské Canucks podpísali Dakotu Joshuu na štvorročnú zmluvu

Deň po obchode, ktorý oslobodil miesto v platovej tamo, sa tím Vancouver Canucks využil tieto úspory vo štvrtok na podpísanie útočníka Dakuoty Joshuu na štvor-ročné predĺženie zmluvy. Opätovné predpísanie Joshuu do dohody, ktorá mu umožní zarobiť 3,25 milióna dolárov ročne, je najnovším vývojom v už aktívnom letnom období tímov Vancouver Canucks s voľným prestupom začínajúcim v pondelok.

Ďalšie náležitosti

Joshua je štvrtým najproduktívnejším strelcom tímu v play off so štyrmi gólmi a ôsmimi bodmi v 13 zápasoch, a je viazaný na päťomieste na bodovanie. Potvrdenie novej zmluvy s Joshuou teraz znamená, že sa Vancouver môže zamerať na iné veci. CapFriendly odhaduje, že Canucks majú k dispozícii 15,040 milióna dolárov platovými úsporami v úvodu prestávky na trhoch. Medzi tieto potreby patria ujasniť si, čo urobia s trojicou nadchádzajúcich UFAs v útočníkovi Eliasovi Lindholmovi a obrancov Tylerovi Myersovi a Nikitovi Zadorovovi. Lindholm dosiahol šesť gólov a 12 bodov vo 26 zápasoch po príchode vo výmene s Calgary Flames.

Myers a Zadorov

Myers, ktorý je s klubom od sezóny 2019-20, mal tiež svoj najlepší rok s franchizou. Zadorov pristúpil vo vlastnej výmene od Flámov skôr v tejto sezóne. Jeho päť gólov a 14 bodov v 54 zápasoch nastavili pódium pre neho, aby sa stal jedným z najstabilnejších hráčov v play off tímu Canucks. Podobne ako Joshua, v play off dosiahol štvrté góly a osem bodov v 13 zápasoch a je v poslednom roku dvojročnej zmluvy s AAV 3,75 milióna dolárov.

NHL

Articles You May Like

Úžasný návrat Jacoba deGroma: Nová nádej pre Texas Rangers
Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *