Novak Djokovic zvažuje účasť na Wimbledonskom turnaji, ale zameriava sa na Olympiádu v Paríži

Novak Djokovic zvažuje účasť na Wimbledonskom turnaji, ale zameriava sa na Olympiádu v Paríži

Novak Djokovic ešte nerozhodol, či sa zúčastní tohtoročného Wimbledonu, ale vo štvrtok povedal, že sa zotavuje po operácii „prekvapivo dobre“ a zameriava sa na Olympiádu v Paríži. Djokovic tento týždeň trénoval na prípravnom dvore Wimbledonu, aby zvýšil intenzitu svojej rekonvalescencie po operácii natrhnutej menisku v pravom kolene.

Djokovic si zranenie s meniskov spôsobil na French Open počas štvrtého kola so súperom Francisco Cerundolom 3. júna. Deň neskôr Djokovič oznámil, že si natrhol meniskus a odstúpi z turnaja a následne podstúpil operáciu 5. júna.

Operácia prebehla dobre, ale Djokovič nechcel stanoviť časový rámec pre rekonvalescenciu. Pôvodne sa očakávalo, že na Wimbledon nezahraje, aby sa zameriaval na to, aby sa dostal do kondície pre Olympiádu v Paríži 2024. Djokovičova rekonvalescencia postupuje rýchlejšie, ako sa očakávalo, a stále sa zvažuje jeho účasť na Wimbledon Turnaji. Djokovic je sedemnásobným šampiónom Wimbledonu vo dvojhre a žreb pre turnaj sa uskutoční v piatok ráno.

Tenis

Articles You May Like

Jannik Sinner: Nová etapa po dopingovom škandále
Nezávislé konanie o možných porušeniach Manchester City a jeho potenciálne následky
Aljamain Sterling a jeho nečakané stiahnutie z UFC 307: Čo to znamená pre budúcnosť váhovej kategórie
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *