William Mays dostal vojenské pocty

William Mays dostal vojenské pocty

Na smutný odkaz William Mays dostal konečné vojenské pocty za svoju službu v americkej armáde počas špeciálneho odovzdania amerického vlajky jeho synovi Michaelovi. Taps bol zaznievaný počas verejnej pamätnej služby konanej na počesť neskorého člena Siene slávy. Mays, skorý hviezda Negro Ligy, ktorý trafil 660 kariérnych home runov, strávil aj čas v armáde počas kórejskej vojny a zomrel 18. júna vo veku 93 rokov.

Na pamätnej službe sa zišli basebaloví dôstojníci minulosti a prítomnosti, aby odovzdali hold ikonickému „Say Hey Kid“. Poľe bolo plné legiend ako Barry Bonds, bývalý prezident Bill Clinton, komisár Major League Baseball Rob Manfred, Joe Torre, Dennis Eckersley, Rickey Henderson, Reggie Jackson, Juan Marichal, Dusty Baker, Felipe Alou a ďalší. Udalosť bola dojemným momentom, ktorý prinášal spomienky na Maysovú pozoruhodnú kariéru na baseballovom ihrisku.

Počas služby bývalý prezident Bill Clinton zdieľal svoje milé spomienky na počúvanie baseballových zápasov v rádiu ako dieťa. Spomínal na radosť z nasledovania St. Louis Cardinals a to, ako obdivoval Willieho Maysa ako mladý fanúšik. Clintonove úprimné slová zdôraznili trvalý vplyv Maysa na hru baseballu a životy fanúšikov cez generácie.

Komisár MLB Rob Manfred uznal Willieho Maysa za jeho úlohu pri premenení San Francisca na skutočné baseballové mesto. Manfred hovoril o schopnosti Maysa zachytiť predstavy a inšpirovať hráčov a fanúšikov. Zdôraznil, že Mays bol viac ako len hráč – bol symbolom kúzla a radosti baseballu. Vplyv, ktorý Mays mal na šport, sa dodnes cíti.

Pamätnej služby Willieho Maysa sa zúčastnilo približne 4 500 ľudí, pričom 3 400 fanúšikov bolo prítomných na vodnom štadióne San Francisco Giants. Preval úcty a lásky pre Maysa bol dôkazom jeho trvajúceho odkazu vo svete baseballu.

Prítomnosť toľkých baseballových velikánov a dôstojníkov zdôraznila hlboký vplyv, ktorý Mays mal na šport a na životy tých, ktorí ho poznali. Pamätnej službe pre Willieho Maysa bola dojemným poctou pre pravú legendu hry. „Say Hey Kid“ nás síce opustil, ale jeho duch a vášeň pre baseball budú navždy zaznamenané v srdciach všetkých, ktorí mali tú česť vidieť jeho veľkosť.

MLB

Articles You May Like

T.J. Oshie a jeho dlhodobé zranenie: Konečné rozuzlenie kariéry v NHL?
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru
Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne
Emočná horská dráha v športe: Lekcie z neúspechu Heerenveenu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *