UFC Fight Night: Rose Namajunas vs Tracy Cortez Preview

UFC Fight Night: Rose Namajunas vs Tracy Cortez Preview

Tento víkend, bývalá šampiónka UFC v kategórii slamky Rose Namajunas sa stretne s Tracy Cortez v silne očakávanom hlavnom zápase ženských lietadiel UFC Fight Night.

Toto podujatie sa uskutoční v Denveri a bude vysielať na staniciach ESPN a ESPN +. Rose Namajunas má profesionálny záznam 12-6 a momentálne sa nachádza na deviatom mieste v divízii lietadiel. Po úžasnom rozhodnutí o jednoznačnom víťazstve nad Amandou Ribas v marci, ktoré jej pomohlo prerušiť dvojzápasovú prehru, prichádza do zápasu. Na druhej strane Tracy Cortez, ktorá má záznam 11-1, je na víťaznej vlna od svojho MMA debutu v roku 2017.

Jej najnovšie víťazstvo bolo jednomyseľné rozhodnutie o víťazstve nad Jasmine Jasudavicius v septembri. Tracy Cortez mala pôvodne bojovať v iný termín, ale bola privedená ako náhrada po tom, čo sa pôvodnému súperovi Rose Namajunas Maycee Barber musela stiahnuť pre zranenie. Táto zmena v zostave pridala do podujatia prvok nepredvídateľnosti, čím sa ešte viac potešila fanúšikov.

Hlavná karta podujatia sa začne o 22:00 ET, s predzápasmi začne o 19:00. Fanúšikovia UFC môžu sledovať všetku akciu naživo na staniciach ESPN alebo ESPN +, aby sa uistili, že nevynechajú ani jeden okamih intenzívnych zápasov, ktoré sú naplánované na tento večer. Okrem hlavného podujatia sa fanúšikovia môžu tešiť aj na ďalšie vzrušujúce zápasy naplánované na Fight Night.

Polo-stredná váha Santiago Ponzinibbio a Muslim Salikhov sa stretnú, zatiaľ čo ľahkí bojovníci Drew Dober a Jean Silva tiež ukážu svoje schopnosti v oktagone. S zostavou, ktorá zahŕňa mená ako Gabriel Bonfim, Julian Erosa, Abdul Razak Alhassan a ďalší, to sľubuje byť večer naplnený elektrizujúcimi zápasmi.

Ak ste fanúšik UFC, určite sledujte toto vzrušujúce podujatie so špičkovými bojovníkmi v intenzívnych zápasoch. Bez ohľadu na to, či fandíte Rose Namajunas, Tracy Cortezovi alebo ktorejkoľvek z ďalších bojovníkov na karte, jedno je isté – UFC Fight Night v Denveri bude večer, na ktorý sa nezabudne.

MMA

Articles You May Like

Los Angeles Dodgers: Výzvy spôsobené zranením Tylera Glasnowa
Valentina Shevchenko a Alexa Grasso: Vyvrcholenie trilógie na UFC 306
Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *