Alebo bola Alešťanca jedným z najlepších

Alebo bola Alešťanca jedným z najlepších

Jose Altuve bol veľmi nahnevaný. Zdalo sa, že odrazil loptu do svojho ľavého chodidla v siedmom inningu nedele v zápase proti New York Mets, pričom mal Astros na druhej a tretej báze a dvoch outoch, keď sa pokúšali zvýšiť svoje vedenie 4-2. Lopta sa trikrát odrazila k tretiemu hráčovi Marku Vientosovi, ktorý hodil na prvú bázu, zatiaľ čo Altuve ostal blízko vyhadzovačky. Rozhodcovia to vyhlásili za koniec inningu a Altuve bol vylúčený po druhýkrát v jeho kariére v MLB potom, čo hodil svoj helmie a pálku. „Nevideli to,“ povedal Altuve po víťazstve Astros 10-5 v 11 inningoch, ktoré posunulo Houston nad .500 po prvý raz tento rok na 42-41.

Ešte porovnanie

James Jean, ktorý zastával rozhodcovskú pozíciu za platidla po prvýkrát po svojom debute v MLB v piatok, neznamenal pokyn pre faulovú loptu. „Rozumiem, že chlapík za platidlom to nevidel, pretože tam je chytač,“ povedal Altuve. „Ale máte ďalších traja chlapi – prvý, druhý a tretí. Mal som pocit, že to bolo dosť zrejmé. Preto som bol taký nahnevaný.“

Kontrola a výsledok

Manažér Astros Joe Espada prišiel na ihrisko a štyria rozhodcovia sa poradili (tento typ rozhodnutia nie je predmetom videorecenzie). Hlavný rozhodca Alan Porter signalizoval výjazd. Altuve potom zmietol helmie a pálku a bol vyhodený. Altuveho druhá výstroj bola 6. augusta 2016, keď bol vyhodený počas siedmeho inningu 3-2 prehry proti Texasu po hádkach po zavolanom treťom strike od Portera. Osemnásobný All-Star, Altuve, má na účte.304 so 13 homerunami, 37 RBI a 13 odcizenými metami.

Altuve sa dvojite postavil na prvú bázu po vystrelení v piatom variation, keď bežal na met a poddal Metskrým krátkym hráčom Franciscom Lindorom a druhým hráčom Jeffom McNeilom ako keby Alex Bregman udrel do zeme. Houston otvoril sezónu 7-19 a bol 12-24 pred zápasom 9. mája. „Nikdy som nestratil vieru v túto skupinu,“ povedal Espada. „Viem, že sme boli na dne, ale neboli sme mimo, a nie som prekvapený, že sme kde sme.“

Houston získal dva z troch proti Mets a skončil v júni na 17-8. Jake Meyers poslal do vedenia 11. gólom pre Matta Festa, Joey Loperfido nasledoval dvojicou gólov a Trey Cabbage pridal dvojgólový double. „Cieľom bolo dostať sa na .500 pred prestávkou All-Star,“ povedal Meyers.

Finálna dĺžka: 566 slov

MLB

Articles You May Like

Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi
Harry Kane vytvoril históriu v Lige majstrov a posunul Bayernu Mníchov k triumfu
Nezávislé konanie o možných porušeniach Manchester City a jeho potenciálne následky
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *