Boj o titul WBC junior bantamové váhy – Estrada vs Rodriguez

Boj o titul WBC junior bantamové váhy – Estrada vs Rodriguez

O víkendu sa v Phoenixu stretli o titul WBC junior bantamové váhy obránca titulu Juan Francisco Estrada so skóre 44-3 a nezdolaný 19-0 nováčik Jesse „Bam“ Rodriguez. Súboj na 12 titulových kôl bol jedným z očakávaných zápasov. Atmosféra bola elektrická už od prvého zvonca.

Obaja bojovníci opatrne začali a merali sa. Rodriguez sa postupne dostával na útočiacu pozíciu a dokázal viackrát zasiahnuť obrancu. Estrada zasa trefil Rodrigueza tvrdo v treťom kole. Rodriguez vynikal rýchlym jabom a pohybom po ringu, čo mu umožnilo dominovať nad súperom.

V štvrtom kole poslal Estradu na zem krutý priamy ľavý úder. Estrada sa síce postavil, no bol v závažných problémoch. Nakoniec bol po ďalších úderoch poslaný na zem, kde zostal do konca kola. Rodriguez nedal aní na chvíľu pokoj a dokázal viackrát otrepávať Estradu. V šiestom kole však samotný Rodriguez padol na zem. Aj keď sa dostal na nohy, bolo jasné, že zápas sa skončí rýchlo. Siedme kolo bolo plné energie, no Rodriguez zasahoval do pečene, čím Estradu definitívne poslal k zemi. Rodriguez bol tak presvedčený o svojom víťazstve, že sa pozerá na svojho porazeného súpera, kým rozhodca ešte počítal.

Boxing

Articles You May Like

Výzvy Miami Dolphins po zranení Tua Tagovailoa: Hlavné otázky o bezpečnosti hráčov a budúcnosti tímu
Harry Kane vytvoril históriu v Lige majstrov a posunul Bayernu Mníchov k triumfu
Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *