Manchester United podpísal sľubného 18-ročného obrancu Leny Yoro

Manchester United podpísal sľubného 18-ročného obrancu Leny Yoro

Manchester United úspešne zabezpečil podpis 18-ročného obrancu Leny Yoro z Ligue 1 tímu Lille. Klub potvrdil túto vzrušujúcu zmenu vo štvrtok, pričom sa dohodlo na poriadnej sume 62 miliónov eur (67,6 milióna dolárov), a to spolu s možnými bonusmi vo výške 8 miliónov eur (8,7 milióna dolárov).

Napriek záujmu Realu Madrid sa Yoro rozhodol pridať k Manchesteru United a ako kľúčové faktory, ktoré ovplyvnili jeho rozhodnutie, uviedol postavenie a ambície klubu. Yoro vyjadril vďaku a nadšenie z pridania sa k Manchesteru United vo vyhlásení zverejnenom klubom. Spomenul, že jasný plán, ktorý klub vytýčil pre jeho rozvoj, spolu s péčou pre neho a jeho rodinu, zohrali významnú úlohu pri jeho rozhodnutí. Mladý obranca uznal históriu vychovávania mladých talentov v Manchestri United a vyjadril svoju nádej začať tento nový rozšírený diel vo svojej kariére.

Podpisy Yoro a Joshuy Zirkzeea, ktorý nedávno prestúpil z Bologne, boli údajne podporované novým futbalovým vedením klubu. Nedávne zmeny vo vedení vrátane príchodu sira Jima Ratcliffea ako menšinového vlastníka vniesli do klubu nový pohľad. Športový riaditeľ Dan Ashworth chválil Yorov potenciál a vyjadril klubový záväzok pomôcť mu dosiahnuť úspech v Manchestri United. Yoro a Zirkzee boli privolaní na posilnenie medzery po odchode Anthonyho Martiala a Raphaëla Varanea z klubu ešte na začiatku leta. Stratégia náboru klubu sa zdá zamerať na posilnenie obrannej linky s možným záujmom o iných obrancov ako Matthijse de Ligta a Jarrada Branthwaitea.

Yoro sa považuje za jedného z najperspektívnejších mladých obranných talentov v európskom futbale, keď sa etabloval ako pravidelný štartér v tíme Lille. Jeho seniorský debut vo veku 16 rokov ukazuje jeho časný potenciál a jasnú budúcnosť pred ním. Manchester United má rozhodnutie poskytnúť Yorovi potrebnú podporu a usmernenie na to, aby mu pomohli dosiahnuť jeho plný potenciál a prispieť k úspechu klubu. Podpis Lenyho Yoro predstavuje pre Manchesterský United významný krok, keď pokračujú v budovaní konkurencieschopného tímu pod novým vedením.

So zameraním na rozvoj mladých talentov a jasný plán pre postup hráčov, klub pripravuje pôdu pre úspešnú budúcnosť. Príchod Yora je vnímaný ako kľúčový krok pri posilnení defenzívy tímu a upevnení ich pozície v domácich aj medzinárodných súťažiach.

Futbal

Articles You May Like

Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii
Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom
Nezávislé konanie o možných porušeniach Manchester City a jeho potenciálne následky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *