Giancarlo Stanton čelí ďalším zraneniam: Bude schopný vrátiť sa naspäť na ihrisko?

Giancarlo Stanton čelí ďalším zraneniam: Bude schopný vrátiť sa naspäť na ihrisko?

Giancarlo Stanton, silný útočník New York Yankees, sa počas svojej kariéry už stretol s mnohými zraneniami. Tentoraz si Stanton v dôsledku behu po základovej čiare 22. júna natiahol ľavú stehennú svalovinu, čo je jeho ôsmym návštevom zraneneckého zoznamu za šesť rokov. Napriek tomuto neúspechu je na obzore nádej, pretože sa zdá, že Stanton je na dobrej ceste k návratu do hry na konci budúceho týždňa.

Riziko návratu Stantona

Veľkou otázkou ohrozujúcou návrat Stantona je, či bude potrebné, aby podstúpil rehabilitačné cvičenia v nižších ligách. Zatiaľ čo Stanton túži vrátiť sa na ihrisko, konečné rozhodnutie však leží na tíme. Manažér Aaron Boone zostáva obozretne optimistický a zdôrazňuje dôležitosť toho, aby Stanton vedel spojiť dobré dni spolu, aby sa uistil, že je úplne pripravený na návrat.

Stantonova história zranení je určite znepokojujúca, keďže už v predchádzajúcich piatich sezónach chýbal na 266 z 708 zápasov. Len v tejto sezóne chýbal 21 zápasov pre rôzne zranenia. Yankees pocítili jeho absenciu, čo dokazuje ich bilancia 7-13 na zápasoch, keď nie je v zostave. Schopnosť Stantona zostať zdravý v budúcnosti bude kľúčová pre úspech tímu.

Stanton nie je jediný hráč, ktorý sa vysporiadal so zraneniami v tíme Yankees. Pravák Clarke Schmidt utrpel natrhnutú ľavú latu v máji a neplánuje sa vrátiť až do konca augusta alebo začiatkom septembra. V rovnakom čase pravák JT Brubaker čelí predĺženej absencii po natiahnutí svalu bočného svalu v júli. Tím tiež starostlivo monitoruje Scotta Effrossa, ako sa vracia po operácii Tommyho Johna.

Stantonova cesta späť na ihrisko je plná výziev a neistoty. Ako pokračuje vo svojom zotavovaní, Yankees s netrpezlivosťou očakávajú jeho návrat, aby posilnili svoju zostavu. Avšak schopnosť Stantona zostať zdravým a vyhnúť sa ďalším zraneniam bude kľúčová nielen pre jeho vlastnú kariéru, ale aj pre úspech tímu v budúcnosti. Čas ukáže, či dokáže Stanton prekonať svoje zranenia a významne ovplyvniť zvyšné zápasy sezóny.

MLB

Articles You May Like

Úžasný návrat Jacoba deGroma: Nová nádej pre Texas Rangers
Víťazstvo amerického tímu v Davis Cupe: Cesta k štvrťfinálam
Výzvy Miami Dolphins po zranení Tua Tagovailoa: Hlavné otázky o bezpečnosti hráčov a budúcnosti tímu
Osobitosti offseasonu NFL: Prípad Justina Jeffersona a tranzície medzi tímami

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *