Odstavce preloženia: Seattle Mariners umiestnili prvotný ohlásiť prvého nadstavby

Odstavce preloženia: Seattle Mariners umiestnili prvotný ohlásiť prvého nadstavby

Seattle Mariners urobili rozhodnutie umiestniť prvotného nadstavby Ty France na priame ohlásenia, čo naznačuje koniec jeho času s tímom. Tento krok prichádza v čase, keď Mariners zažívajú ofenzívnu krízu, ktorá viedla k stratám ich dvojciferného náskoku v American League West. France, bývalý hviezdny hráč, ktorého začali postihovať v posledných týždňoch po návrate z poranenej listiny, zažil významný pokles vo svojej výkonnosti. Od jeho návratu zasiahol len .159/.275/.227 s jedným home runom a štyrmi RBIs v 102 prípadoch dosiahnutia základnej platby.

S umiestnením Ty France na ohlásenia sa očakáva, že nováčik Tyler Locklear prevezme úlohu prvotnej nadstavby pre Mariners. Tento posun v zostave je významnou zmenou pre tím, keď sa snažia dostať veci do pohybu uprostred svojich ofenzívnych problémov. Locklear bude mať veľké topánky, ktoré treba vyplniť, pretože France bol spoľahlivou prítomnosťou v strede poradí pre Mariners v minulosti.

Problémy Seattle Mariners s ofenzívou sa neobmedzujú len na Ty France. Napriek silnejhoemu nadstaveniu, ktoré umožnilo druhé najmenšie počet získaných behov v major lige, mal tím problém so stabilným skórovaním behov. Toto nepomerné rozloženie dáva tlak na útočiace hráčov tímu, aby sa zlepšili. Početní hráči, vrátane zimných akvizícií ako Mitch Garver, Mitch Haniger a Jorge Polanco, nedokázali splniť očakávania. Ako sa Mariners otáčajú cez toto náročné obdobie, budú sa musieť spoľahnúť na svojich zostávajúcich hráčov, aby sa zlepšili a zaplnili medzeru po Ty France.

Rozhodnutie umiestniť Ty France na priame ohlásenia je významný krok pre Mariners

S tímom Seattle Mariners vyhrali nedávno proti Houstonu poskytujúc nádej, stále existuje potenciál pre Mariners, aby zmenili veci a snažili sa o postup do vyraďovacej časti. Avšak, bude to vyžadovať kolektívny úsilie celého tímu, aby sa vysporiadali s ich ofenzívnymi problémami a vrátili sa na správnu cestu. Rozhodnutie umiestniť Ty France na priame ohlásenia je významným krokom pre Mariners, ale môže iniciovať potrebnú zmenu v tíme. Ako budú pokračovať bez France, Mariners sa budú musieť znova zoskupiť a nájsť spôsob, ako prekonať ich ofenzívne trápenia, aby mohli zostať konkurencieschopní v American League.

MLB

Articles You May Like

Los Angeles Dodgers: Výzvy spôsobené zranením Tylera Glasnowa
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii
Výzvy Miami Dolphins po zranení Tua Tagovailoa: Hlavné otázky o bezpečnosti hráčov a budúcnosti tímu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *