Neistota v prípade Yoshinobu Yamamota: Dodgers sa pripravujú na návrat prominentského začínajúceho nadhodenia

Neistota v prípade Yoshinobu Yamamota: Dodgers sa pripravujú na návrat prominentského začínajúceho nadhodenia

Los Angeles Dodgers sa stretávajú s neistotou v prípade jedného zo svojich prominentných začínajúcich nadhodení, Yoshinobu Yamamota. Yamamoto bol mimo hry počas piatich týždňov kvôli natiahnutému rotátoru ramena a doposiaľ ešte nevykonal svoju prvú tréningovú cestu. Hoci zostáva optimistický v snahe vrátiť sa pred koncom sezóny, termín jeho návratu je stále neznámy. Dodgers dúfajú vo veľmi koniec augusta alebo začiatok septembra, no japonský právakyber to berie v jednom krôčku naraz. Yamamoto bol opatrný vo svojom tréningovom progrese, predĺžil cestu asi na 200 stôp bez akejkoľvek nepohodlne. Jeho odovzdanosť k rehabilitačnému procesu je chvályhodná, no Dodgers sú tiež opatrní na ich dlhodobé investícia do neho. S záväzkom až na 12 rokov a 325 miliónov dolárov, prioritou tímu je zabezpečiť jeho zdravie a dlhovekosť na nadhodiat.

Zatiaľ čo je stav Yamamota neistý, Dodgers vítajú návrat Tylera Glasnowa a Claytona Kershawa do svojej rotácie. Glasnow je nastavený štartovať proti San Francisco Giants po krátkom pobyte na zozname zranených s kolenom. Kershaw, ktorý sa vrátil po operácii ramena po sezóne, začne sériový finále. Obe nadhoztery budú pomaly privádzané späť do akcie, pričom opatrnosť je najvyššou prioritou. Glasnow sa približuje k svojej kariérnej najvyššej počet nadhadon, a Dodgers sú zameraní na udržanie jeho formy pre postseasonové hry. Kershaw, skúsený veterán vo veku 36 rokov, bude sledovaný pozorne, aby sa predišlo akýmkoľvek komplikáciám. Manazer Dave Roberts zdôraznil dôležitosť pripravenosti Kershawa na október a súčasne byť opatrný na jeho pracovné zaťaženie.

Dodgers boli trápení zraneniami, pričom 15 hráčov bolo na zozname zranených po prázdninách hviezd. Avšak začínajú vidieť niektoré pozitívne vývoje s návratom kľúčových hráčov ako Joe Kelly a Jason Heyward. Tím má oprávnenú nádej na návrat reliefov Brusdar Graterola a Michael Grove v júli, s ďalšími ako Mookie Betts, Walker Buehler a Max Muncy očakávanými návratmi v auguste.

Smerujúc k obchodnému termínu, sa očakáva, že Dodgers sa zamerajú na vysokovplyvových hráčov, najmä na prvú rukoväť začínajúceho nadhodenia. Neistota týkajúca sa návratu Yamamota viedla tím k zameraniu sa na posilnenie svojho nadhadeného personálu. Napriek výzvam, ktorým čelia so zraneniami, Dodgers sa stále zameriavajú na budovanie konkurenčného zoznamu pre postseason.

Cesta Yamamota späť na nadhoď prínašala množstvo výziev a frustrácii. Jeho sľubná prvá sezóna bola zastavená zranením, práve v čase, keď začal prezentovať svoj potenciál proti najlepším tímom ako New York Yankees. Hoci presná príčina jeho problémov s rukou je nejasná, Yamamoto chápe dôležitosť sústredenia sa na jeho proces liečby a rehabilitácie. Ako sa Dodgers prepravujú cez sezónu plnú neistôt, spoliehajú sa na odolnosť svojich hráčov a hĺbku svojho zoznamu aby zostali konkurencieschopní. Cesta pred nimi môže byť plná výziev, ale s kombináciou skúseností, talentu a odhodlania, Dodgers dúfajú na úspešný postseasonový beh.

MLB

Articles You May Like

Cesta Emmy Raducanu na Kórejskom Open: Závan nádeje a odhodlania
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru
Jordan Love sa vracia: Aké výzvy čakajú Green Bay Packers?
Oslava dedičstva: Sacramento Kings odhalili klasické uniformy pri príležitosti 40. výročia v Kalifornii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *