Indukčná ceremónia Sieni slávy Baseballu 2022

Indukčná ceremónia Sieni slávy Baseballu 2022

Adrian Beltre, bývalá hviezda Texas Rangers, viedol cestu počas Indukčnej ceremónie do Sieni slávy Baseballu, kde boli poctení štyria noví členovia. S kariérou, ktorá trvala 21 rokov a zahŕňala 3 166 hitov a päť Zlatých rukavíc na tretine, bol Beltre poctený spolu s catcherom Twins, Joeom Mauerom, a prvým basemanom Rockies, Toddom Heltonom. Mauer a Helton sa tak stali najnovšími členmi jedného tímu v Sieni slávy Baseballu. Počas svojho prejavu Beltre injektoval do svojich poznámok humor, tvrdiac, že jeho prejav bol „asi 25%“ improvizovaný. Tento jemný prístup bol zrejmý, keď si pripomenul okamih, keď člen Siene slávy, David Ortiz hravo poklepal na jeho hlavu, napriek tomu, že Beltre mal známe odmietanie toho.

Joe Mauer, rodák z Twin Cities, ktorý strávil celú svoju kariéru s Minnesota Twins, sa tešil na početnú účasť fanúšikov počas ceremónie. Parade of Legends, ktorý sa konal deň predtým, priniesol zoskupenie podpory od Minnesotanov, poukazujúc na silnú väzbu medzi Mauerom a jeho rodným štátom. Mauer ako uznanie vplýval význam spoluspoluhráčov Twins v Siene slávy, zdôraznil inšpiráciu, ktorú čerpal z hráčov, ktorí mu otvorili cestu k úspechu z Minnesoty. Mauerov dojímavý tribút jeho koreňom zdôraznil dôležitosť reprezentácie jeho komunity v Sieni slávy.

Todd Helton, bývalý prvý baseman Colorado Rockies, zdieľal zábavnú anekdotu počas svojho príhovoru. Spomínajúc na svoje skoré kariérne povierky, Helton opísal vtipný incident, keď dostal pokutu za prekročenie rýchlosti na ceste na zápas do Colorado Springs. Napriek prekážke sa mu podarilo dosiahnuť úspech na ihrisku, čo ho viedlo k tomu, že opakoval rovnakú rutinu v nádeji na podobný výsledok. Jeho zábavný príbeh zdôraznil podivné rituály a rutiny, ktoré hráči často dodržiavajú vo vyhľadávaní šťastia a úspechu v basebale.

Indukčná ceremónia:

Ceremónia Indukcie do Siene slávy Baseballu 2022 sa odohrala pod jasnou oblohou v Cooperstowne, poskytujúc malebné pozadie pre oslavu excelentnosti v basebale. Okrem slávností a dojímavých prejavov udalosť slúžila ako pripomienka trvácej dedičnosti športu a jeho vplyvu na hráčov, manažérov a fanúšikov. Ako najnovší členovia prevzali svoje miesto medzi legiendami baseballu, ceremónia označila moment jednoty a ocenenia bohatej histórie a tradícií Amerického krásneho športu.

MLB

Articles You May Like

Nečakané Tirádky: Oleksandr Usyk a Jeho Kontroverzný Zásah na Krakowskom Letisku
Shohei Ohtani: Cesta k historickému úspechu v bejzbalovom svete
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá
Juventus sa vracia s presvedčivým víťazstvom nad PSV Eindhoven

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *