Anthony Edwards Dunkovanie nad Kevin Durantom v Tréningu Team USA Pred Olympiádou v Paríži 2024

Anthony Edwards Dunkovanie nad Kevin Durantom v Tréningu Team USA Pred Olympiádou v Paríži 2024

Team USA mužský basketbal sa pripravuje na letné olympijské hry v Paríži v roku 2024 intenzívnymi tréningmi, ktoré hráčov posúvajú na nové úrovne. Nedávno Minnesota Timberwolves zdieľali fotografiu na sociálnych médiách, na ktorej sme videli Anthonyho Edwardsa, strážcu tímu, vítajúceho Kevina Duranta, hráča Phoenix Suns, na ihrisku s mocným duněním počas tréningového zápasu. Príspevok rýchlo spustil lavínu záujmu, získal viac ako 232 000 zobrazení a počet stále rastie.

Rešpekt Medzi Hráčmi

Po vynechaní päť zápasov exhibičného turnaja tímu USA kvôli problémom s lýtkom sa Kevin Durant napokon vrátil na ihrisko, kde čelil Anthony Edwardsovi. Aj napriek tomu, že bol zosmiešňovaný dunením, Durant sa s tým vyrovnal veľmi dôstojne, dokonca sa odvolal na starý tweet od strážcu New Orleans Pelicans, CJ McCollum vo svojej odpovedi na tento virálny moment. Anthony Edwards, napriek tomu, že dokazuje svoju nadradenosť voči Kevinovi Durantovi opakovane, váži si 14-násobného All-Star hráča NBA. V rozhovore s Malika Andrews z ESPN vyjadril Edwards svoj obdiv k Durantovi, považujúc ho za „GOAT“ vo svojich očiach. Zdôraznil Durantove jedinečné schopnosti ako hrača so výškou 213 cm, ktorý vie ovládať loptu a dosiahnuť body z driblingu. Inšpiruje sa hrou Duranta, ktorého pozerá už od detstva.

Zápas proti Srbu a Nikole Jokičovi

Tím USA sa čoskoro stretne v úvodnom zápase s Srbskom a Nikolom Jokičom. Stretávka sľubuje byť náročná, ale s hráčmi ako Kevin Durant a Anthony Edwards na čele tímu sa rozhodne stanú silným favoritom na zisk olympijskej zlatej medaily. Scéna je nastavená a odpočet k olympijskej sláve začína v nedeľu o 11:15 hod. SEČ.

NBA

Articles You May Like

Valentina Shevchenko a Alexa Grasso: Vyvrcholenie trilógie na UFC 306
Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom
Emočná horská dráha v športe: Lekcie z neúspechu Heerenveenu
Transformácia Philadelphie: Nová aréna pre 76ers a jej dôsledky pre komunitu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *