Večer profesionálneho boxu: Súboje plné talentu a zručností.Bruce Seldon

Večer profesionálneho boxu: Súboje plné talentu a zručností.Bruce Seldon

Bruce Seldon Jr. po otcovi ukázal svoje zručnosti v druhom profesionálnom zápase v piatok večer. Stretol sa s Isaiahom Margheimom v plánovanom štvorroundovom súboji ťažkých váh a úplne ovládol svojho súpera. Margheim dvakrát narazil na mat počas zápasu, čo nútilo rozhodcu zastaviť boj vo druhom kole, aby mu ušetril ďalšie tresty.

V súboji medzi strednými váhami sa Jacob Solis a James Abraham stretli v štvorroundovom zápase. Boj začal pomaly so zápasníkmi testujúcimi svoje údery. Avšak Solis, ľavák, začal nachádzať svoj rytmus v treťom kole a začal trafiť účinné údery. Do štvrtého kola mal Solis úplnú kontrolu, čo viedlo rozhodcu k zastaveniu boja ešte pred zazvonením posledného gongu.

Hlavným súbojom bol boj medzi Freddym Espinozou a neporazeným Justinom Figueroom v plánovanom šesťroundovom súboji stredných váh. Figueroa rýchlo potvrdil svoju dominanciu v prvom kole, trafil presné údery a kontroloval tempo zápasu. Aj keď Espinoza prejavil odolnosť vo druhom kole, Figueroova nadradená sada zručností bola zjavná počas celého zápasu. Figueroa trpezlivo čakal na správny okamih v treťom kole, kým neuvolnil spršku úderov, ktorá prinútila rozhodcu zastaviť boj.

Celkovo súboje v piatok večer ukázali zmes talentu a zručností v ringu. Od dominancie Brucea Seldona Jr. cez technické predstavenie Jacoba Solisa až po explozívne víťazstvo Justina Figueroa, večer ponúkol fanúšikom širokú škálu štýlov boxu, ktoré ocenili. Každý zápasník predviedol svoju odhodlanosť a schopnosti, čo vytvorilo zaujímavý večer boxového zábavy.

Boxing

Articles You May Like

Seattle Mariners a ich roztrpčujúca prehra proti New York Yankees
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá
Skončenie ambícií Veľkej Británie v Davis Cupe: Zmar kontra Kanade
Cesta Emmy Raducanu na Kórejskom Open: Závan nádeje a odhodlania

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *