Úzka dokončil obchod s pravákem Zachom Eflinom s Tampou Bay Rays

Úzka dokončil obchod s pravákem Zachom Eflinom s Tampou Bay Rays

Baltimore Orioles urobili významný krok získaním praváka Zacha Eflina z Tampy Bay Rays na posilnenie svojej štartujúcej rotácie. Tento krok sa zaoberal ich najnaliehavejšou potrebou a ukázal ich ochotu robiť odvážne kroky vo svojej divízii.

Eflin bol považovaný za jedného z najlepších nadhazovačov dostupných pred uzáverkou trhu kvôli svojim konzistentným výkonom na matraci. Orioles, ktorí momentálne zdieľajú najlepší záznam v Americkej lige s Clevelandom, videli príležitosť s Eflinom v dôsledku neustále sa zvyšujúcich cien za premiérových nadhazovačov ako Tarik Skubal a Garrett Crochet.

Výmenou za Eflina dostali Rays vonkajší hráč Matthew Etzel, super-utility hráč Mac Horvath a pravák Jackson Baumeister. Eflin, skúsený veterán vo veku 30 rokov, bol kľúčovým hráčom rotácie Rays od podpisu lukratívnej zmluvy v roku 2023.

Počas súčasnej sezóny hodil Eflin 110 innings vo 19 štartoch s priemerom 4,09 ERA. Jeho priemerný pomer prechodov vo veľkom ligovom nadhazovačovi druhého najlepšieho medzi kvalifikovanými nadhazovačmi. Jeho počty strikeoutov sa však tento rok mierne znížili, klesli z 9,4 za deväť innings na 7,1.

Orioles boli ochotní obetovať hĺbku zo svojho farmárskeho systému na zabezpečenie Eflina kvôli finančným dôsledkom jeho platov. Orioles sa rozhodli obchodovať menej známe nádeje namiesto toho, aby sa rozlúčili s ich najlepšími talentmi na prispôsobenie sa výške platu Eflina.

Zdroje blízke Orioles naznačujú, že tím nemusí byť hotový so zmenami pred uzáverkou obchodu. Spekulácie sa objavili ohľadom možnosti obchodovania s prvým metrom Ryanom Mountcastleom alebo stredovým striebrom Cedricom Mullinsom.

Získanie Zacha Eflina predstavuje pre Baltimore Orioles významný krok pri posilňovaní svojej štartujúcej rotácie. Obchod ukazuje strategický prístup tímu k riešeniu svojich potrieb a zároveň zohľadňovaniu finančných zvážení a dlhodobých vyhliadok. Orioles sa zdajú byť pripravení na ďalšie kroky, keď sa umiestnia na úspech v silne konkurenčnom prostredí Major League Baseball.

MLB

Articles You May Like

San Francisco 49ers Prichádzajú o Hviezdneho Bežca: Christian McCaffrey na Zraneneckej Listine
Výzvy Miami Dolphins po zranení Tua Tagovailoa: Hlavné otázky o bezpečnosti hráčov a budúcnosti tímu
Úžasný návrat Jacoba deGroma: Nová nádej pre Texas Rangers
Hokejová tragédia a emocionálne uzdravenie: Cesta Columbus Blue Jackets po strate Gaudreauovcov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *