Atlanta Braves zabezpečili Jorge Solera a Luksha Jacksona od San Francisco Giants

Atlanta Braves zabezpečili Jorge Solera a Luksha Jacksona od San Francisco Giants

Atlanta Braves urobili významný krok v pondelok večer, keď získali krajana Jorge Solera a praváka Luke Jackson z tímu San Francisco Giants. Tento obchod priniesol späť dvoch kľúčových hráčov z ich pamätnej výhry v roku 2021 vo Svetovej Sérii.

Do obchodu boli zahrnutí ľavý nadhazovač Tyler Matzek a tretí baseman z farmy Sabin Ceballos, ktorí sa presunuli do San Francisca. Giants sa takmer rozhodli zo stránkových dôvodov. Braves sa zaviazali prebrať zvyšok platového stropu Solera počas sezóny, vrátane 26 miliónov dolárov, ktoré mu boli dlžené z jeho zmluvy s voľným hráčom s Giants na začiatku roka.

Jorge Soler, ktorý hrával dôležitú úlohu pri víťazstve Braves vo Svetovej Sérii v roku 2021, sa do tímu vracia takmer po troch rokoch od získania z Kansas City Royals. Solerova silná hra, vrátane domáceho behu 446 stôp v zápase 6 Svetovej Série, ho urobila obľúbeným hráčom fanúšikov.

Okrem Solera Braves pridali do svojho bullpenu aj praváka Luke Jacksona. Jackson, ktorý mal neistú sezónu 2024, ukázal sľubné známky v nedávnych vystúpeniach. S 5,40 ERA a 33 strikeouts za 35 inningov, Jackson prináša hĺbku do už silného bullpenu Braves, ktorý vedie NL s 2,90 ERA.

Obchod s Solerom zo strany Giants ukazuje zmenu stratégie tímu. Pred týmto krokom Giants zostali neaktívni počas závierky obchodov, ale ich nedávny úspech na ihrisku ich nútil k zmene. Tým, že Solera vymenili, Giants signalizovali ochotu rozlúčiť sa s kľúčovými hráčmi a potenciálne preformovať svoj kádr pre budúcnosť.

Získanie Jorge Solera a Luke Jacksona posilňuje základný mierny a skúsenosti Atnata Braves, keď sa snažia zabezpečiť miesto v play-off v konkurenčnej NL lige. Návrat Solera do tímu prináša do zostavy silnú pálku, zatiaľ čo prítomnosť Jacksona posilňuje už silný bullpen. Giants rozhodnutie urobiť tento obchod zdôrazňuje ich ochotu zmeniť svoj káder s cieľom dosiahnuť úspech v budúcnosti. Ako sa bude sezóna MLB rozvíjať, vplyv týchto pohybov sa bude odvíjať a formovať obrázok play-off oboch zúčastnených tímov.

MLB

Articles You May Like

Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne
Jannik Sinner: Nová etapa po dopingovom škandále
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru
Los Angeles Dodgers: Výzvy spôsobené zranením Tylera Glasnowa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *