Evgeny Kuznetsov sa rozhodol vrátiť sa do Ruska a pokračovať vo svojej hokejovej kariére

Evgeny Kuznetsov sa rozhodol vrátiť sa do Ruska a pokračovať vo svojej hokejovej kariére

Evgeny Kuznetsov, bývalý center Caroliny Hurricanes, sa rozhodol vrátiť sa do Ruska a pokračovať v jeho hokejovej kariére. Nedávno podpísal štvorročnú zmluvu so SKA Petrohrad v Kontinentálnej hokejovej lige. Tento krok nasledoval po tom, čo bola jeho zmluva s Hurricanes zrušená vzájomnou dohodou, čo viedlo k jeho čisteniu z bezpodmienečných waivers. Odchod Kuznetsova z Hurricanes značí koniec tumultného obdobia v jeho kariére.

Napriek tomu, že bol kľúčovým hráčom Washington Capitals vo svojom víťazstve Stanley Cup v roku 2018, Kuznetsov mal odvtedy problémy udržať konzistentnosť vo svojom výkone. Jeho pobyt s Hurricanes v sezóne 2023-24 bol skromný, keďže zvládol iba 13 bodov v 30 zápasoch a zohrával obmedzenú úlohu. Kariéru Kuznetsova tiež poznačili incidenty mimo ľadu, ktoré ešte viac skomplikovali jeho reputáciu.

Jedným z najprekvapujúcejších aspektov Kuznetsovovho odchodu z NHL je jeho rozhodnutie vzdať sa 6 miliónov dolárov, ktoré mu boli dlžené v poslednej sezóne jeho kontraktu s Hurricanes. Tento krok predstavuje významnú finančnú obetu z jeho strany, keďže podpísal 64,2 milióna dolárov sedemročnú zmluvu v roku 2017.

Zatiaľ čo podrobnosti jeho zmluvy so SKA Petrohrad neboli zverejnené, návrat Kuznetsova do Ruska predstavuje novú kapitolu v jeho hokejovej kariére. Zostáva vidieť, ako sa bude Kuznetsov darovať v KHL a či bude môcť získať formu, ktorá z neho robila vynikajúceho hráča pre Capitals v minulosti.

Odchod Evgenyho Kuznetsova z NHL je významným zlomom v jeho kariére. S návratom do Ruska a novým začiatkom v KHL bude mať príležitosť obnoviť svoju reputáciu a znovu objaviť svoju vášeň pre hru. Len čas ukáže, čo budúcnosť prináša pre tohto talentovaného, ale kontroverzného hráča.

NHL

Articles You May Like

Oslava dedičstva: Sacramento Kings odhalili klasické uniformy pri príležitosti 40. výročia v Kalifornii
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii
Canelo Alvarez a Edgar Berlanga: Súboj, na ktorý sa čaká
Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *