Profesionálna Liga Zápasníkov (PFL) určí svojich finalistov play-off v roku 2024 v šiestich váhových kategóriách prostredníctvom troch kariet fightov v auguste.

Profesionálna Liga Zápasníkov (PFL) určí svojich finalistov play-off v roku 2024 v šiestich váhových kategóriách prostredníctvom troch kariet fightov v auguste.

Profesionálna Liga Zápasníkov (PFL) sa chystá určiť finalistov play-off v roku 2024 v šiestich váhových kategóriách prostredníctom troch kariet fightov v auguste. Hlavné karty budú vysielané na ESPN, pričom všetky zápasy, vrátane predzápasov, budú dostupné na streamovanie na ESPN+. Playoffy začínajú dvoma polofinálovými bojmi vo ťažkej váhovej kategórii a ženskej kategórii do 56 kg v Nashvile, nasledovanými polofinálovými bojmi v polotěžkej a ľahkej váhovej kategórii v Hollywoode a nakoniec polofinálovými bojmi vo váhovej kategórii do 77 kg a pero v Washington. Každá playoff fight karta bude zahŕňať aj ukážkové zápasy a zápasy medzi náhradníkmi, poskytujúce poistenie proti zraneniam tým, že poskytujú náhradných súperov. Majstrovské finále vo všetkých šiestich váhových triedach sa uskutoční na jednej karte fightov, pričom presný dátum ešte nie je naplánovaný. V posledných rokoch finále prebiehalo koncom novembra, predstavujúc ukončenie sezóny PFL. Počas playoffov môžu fanúšikovia sledovať výsledky a aktualizácie na ESPN+. Zápasy sú určené podľa semien, s fascinujúcimi príbehmi odhalujúcimi sa v každej váhovej triede, čo vytvára vzrušujúcu a dynamickú súťaž.

Prvý fight card v Nashvile predstavuje polofinálové zápasy ťažkej váhovej kategórie medzi Denisom Goltsovom (1) a Timom Johnsonom (4), ako aj polofinálové zápasy vo váhe do 56 kg medzi Dakotou Ditchevovou (1) a Jenou Bishopovou (4). Je dôležité poznamenať, že Goltsov, bývalý finalista, si tento rok kládzie za cieľ získať majstrovský titul s jeho impresívnym herným profilom.

Akcia pokračuje v Hollywoode s polofinálovými zápasmi v polotěžkej a ľahkej váhovej kategórii. Obhajujúci šampión Impa Kasanganay (1) sa stretne s Joshua Silveirom (4) v divízii polotěžkej váhy. V ľahkej váhovej kategórii sa bývalý majster Bellatora Brent Primus (1) stretne s tvrdým súperom Clayom Collardom (4) v zápase, ktorý sľubuje byť intenzívnym.

Posledný fight card vo Washingtone predstavuje polofinálové zápasy vo váhe pero a vo váhe do 77 kg, pričom Brendan Loughnane (1) klčí cestu Kaiovi Kamaka III (4) vo váhe pero a Magomed Umalatov (2) sa stretne s Donom Madgeom (3) vo váhovej kategórii do 77 kg. Umalatov, jediný neporazený bojovník v playoffoch, sa snaží urobiť dojem po predchádzajúcich prehrách kvôli zraneniam a problémom s vízami.

Počas playoffov PFL v roku 2024 môžu fanúšikovia očakávať zápasy s vysokou stávkou, silnú konkurenciu a potenciálne prekvapenia vo všetkých váhových kategóriách. S kombináciou skúsených veteránov a vychádzajúcich hviezd v mixe sa cesta k majstrovstvu sľubuje byť elektrizujúcou cestou pre zápasníkov aj fanúšikov. Sledujte najnovšie aktualizácie a výsledky, keď PFL korunuje svojich majstrov v roku 2024.

MMA

Articles You May Like

Jannik Sinner: Nová etapa po dopingovom škandále
Hokejová tragédia a emocionálne uzdravenie: Cesta Columbus Blue Jackets po strate Gaudreauovcov
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *