Marcelo Gallardo sa vrátil do River Plate s cieľom vyhrať Copa Libertadores

Marcelo Gallardo sa vrátil do River Plate s cieľom vyhrať Copa Libertadores

Po návrate do River Plate vyslovil tréner Marcelo Gallardo svoje prianie opäť vyhrať Copa Libertadores, pričom zdôraznil, že je to sen, ktorý zdieľa každý spojený s klubom. Svoju činnosť výrazného trénera prekrásnych vítazstiev v roku 2015 a 2018, Gallardo sa rozhodol sústrediť na Libertadores ako hlavný cieľ pre tímu.

Návrat Marcela Gallarda do River Plate bol prijatý so sentimentom a vzrušením, keď zvažoval emocionálny význam toho, že sa vrátil do klubu, kde dosiahol obrovský úspech v svojom prvom pôsobení. Víťazstvá nad vášnivými rivalmi Boca Juniors v rôznych súťažiach zanechali trvalý dojem na argentínsky futbal a historickú rivalitu medzi oboma klubmi.

Preberajúc tím od Martina Demichelisa, ktorý rezignoval kvôli sérii slabých výsledkov, Gallardo uznal pred sebou stojace výzvy a zdôraznil potrebu presnosti pri aplicovaní jeho myšlienok a posolstiev pre rýchly dosah naúčinku.

S cieľom na nadchádzajúce zápasy, vrátane argentínskeho ligového stretnutia proti Huracan, sa Gallardo teší, že povedie River Plate k ďalšiemu úspechu pod jeho vedením. Návrat Marcela Gallarda do River Plate znamená novú kapitolu v histórii klubu, s vysokými očakávaniami a ambíciami pre úspech v Copa Libertadores a ďalej. Ako jeden z najúspešnejších trénerov v histórii klubu, vedúca úloha a stratégické videnie Marcela Gallarda budú hrať kľúčovú úlohu pri formovaní budúcnosti tímu a pokračovaní v dedičstve vynikajúcnosti v River Plate.

Futbal

Articles You May Like

Shohei Ohtani: Cesta k historickému úspechu v bejzbalovom svete
Oslava dedičstva: Sacramento Kings odhalili klasické uniformy pri príležitosti 40. výročia v Kalifornii
Výzvy a perspektívy Colorado Avalanche pred novou sezónou
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *