Coco Gauff prehráva na National Bank Open

Coco Gauff prehráva na National Bank Open

V prekvapivom obrate udalostí čelila top-seedovaná Coco Gauff tvrdej prehre na National Bank Open, podľahla 14. seedovanej Dianě Shnaider v priamych setoch. Gauff, ktorá je momentálne druhá na svete, mala problém nájsť rýchlosť počas celého zápasu, pričom páchala množstvo nevynútených chýb a dvojchýb. Táto prehra prichádza v čase, keď sa Gauff pripravuje na obhajobu titulu na U.S. Open, čím sa vynára otázka ohľadom jej rozhodnutia zúčastniť sa turnaja. Po svojom neočakávanom odchode z súťaže Gauff priznala, že cíti, že nie je vo svojej forme, a vyjadrila sklamanie zo svojho výkonu. Mladá Američanka uznala, že nesplnila svoje očakávania a cítila, že by mohla konkurovať lepšie aj napriek prehre. Gauffovo rozhodnutie otestovať sa v Toronte po dlhom prestávke od turnajov na tvrdom povrchu ju necháva váhať, či to bolo správne rozhodnutie.

Na druhej strane súpernej siete Diana Shnaider využila Gauffove ťažkosti a zabezpečila presvedčivé víťazstvo. Aj Shnaider, ktorá má 20 rokov, preukázala pokoj a stabilnú hru počas celého zápasu, napokon odolávajúc Gauff v kritických momentoch. Pri pohľade na svoje víťazstvo Shnaider pripísala svoju schopnosť vyhrávať dlhé raličky proti fyzicky fit Gauff ako kľúčový faktor svojho úspechu. Teraz sa pozerá dopredu na štvrťfinálový súboj s Liudmilou Samsonovou.

V ďalších zápasoch na National Bank Open sa Aryna Sabalenka radovala z víťazstva nad Katie Boulter, zatiaľ čo obhajujúca šampiónka Jessica Pegula porazila Ashlyn Krueger. Pegula, ktorej domovom je blízke Buffalo, New York, využila chyby svojej súperky na postup do ďalšieho kola. Medzitým Taylor Townsend, Emma Navarro a Amanda Anisimova zabezpečili víťazstvá a pripravili sa na vzrušujúce štvrťfinálové zápasy v turnaji. Celkovo, brzký odchod Coce Gauff z National Bank Open slúži ako pripomienka nepredvídateľnosti tenisu a výzvam, ktorým čelia aj najlepší hráči. Ako sa súťaž bude rozvíjať, fanúšikovia sa môžu tešiť na viac vzrušujúcich zápolení a prekvapivé výsledky, keď hráči budú bojovať na tvrdých dvorcoch Sobeys Stadium.

Tennis

Articles You May Like

Nečakané Tirádky: Oleksandr Usyk a Jeho Kontroverzný Zásah na Krakowskom Letisku
Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne
Výzvy a perspektívy Colorado Avalanche pred novou sezónou
Obrátenie osudu Chicago White Sox: Po dlhom období súžení sa nadchádzajú nové víťazstvá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *