Andrey Rublev zabezpečil miesto vo finále po víťazstve nad Matteom Arnaldim na National Bank Open

Andrey Rublev zabezpečil miesto vo finále po víťazstve nad Matteom Arnaldim na National Bank Open

V náročnom zápase na National Bank Open si piaty nasadený Andrey Rublev zabezpečil miesto vo finále po víťazstve nad Matteom Arnaldim so skóre 6-4, 6-2. 26-ročný ruský hráč, ktorý tento rok už získal víťazstvá v Madridom a Hongkongu, vyjadril svoju úľavu po tom, čo musel čeliť dažďovej prestávke na začiatku druhého setu. Rublev sa stretne v záverečnom zápase s Alexeim Popyrinom z Austrálie po Popyrinovom víťazstve nad Američanom Sebastianom Kordom so skóre 7-6 (0), 6-3. Rublevova odhodlanosť a vytrvalosť boli zrejmé počas 1 hodiny a 40 minút trvajúcej prestávky, keď vyhlásil, že čakanie stálo za to. Napriek prekážke Rublev zostáva optimistický a teší sa na svoje prvé kanadské finále. Zdôraznil dôležitosť odpočinku a regenerácie, aby bol pripravený na nadchádzajúci zápas proti Popyrinovi.

Matteo Arnaldi sa dostal do svojho prvého polfinalu na Masters 1000

Arnaldi z Talianska sa na druhej strane dostal do svojho prvého polfinalu na Masters 1000 úrovni, predvádzajúc svoju zručnosť a potenciál v turnaji. Štvrťfinále prinieslo nečakané víťazstvá, pričom Popyrin porazil štvrtého nasadeného Huberta Hurkacza vo vzrušujúcom zápase so skóre 3-6, 7-6 (5), 7-5. Korda, ktorý minulý týždeň zvíťazil vo Washingtone, dokázal poraziť druhého nasadeného Alexandra Zvereva so skóre 7-6 (5), 1-6, 6-4. Zvlášť pozoruhodná bola odolnosť Popyrina, keď sa dokázal dostať k víťazstvu potom, čo čelil možnosti prehry, predvádzajúc svoju odhodlanosť a zručnosť na kurtu. National Bank Open čelil výzvam v dôsledku nepriaznivých poveternostných podmienok, keď dažď spôsobil oneskorenie hry a vyvolal prerušenia v harmonograme.

Turnaj postihli nepriaznivé poveternostné podmienky

Zvyšky tropického dažďového systému Debby ovplyvnili udalosť, čo viedlo k odloženiu zápasov a vytvorilo pocit neistoty medzi hráčmi a fanúšikmi. Napriek prekážkam sa hráči zaoberali svojím výkonom a boli odhodlaní venovať sa, čo viedlo k vzrušujúcim a súťaživým zápasom počas celého turnaja. Ako turnaj pokračuje, finalistov sa pripravujú na finálny súboj, pripravení bojovať o prestížny titul. Výkony Rubleva, Popyrina a ďalších hráčov počas súťaže oslovili divákov a predstavili talent a odhodlanosť prítomnú vo svete tenisu. Ako napätie rastie pred finálnym zápasom, fanúšikovia s napätím očakávajú, kto sa objaví ako víťaz na National Bank Open.

Tennis

Articles You May Like

Seattle Mariners a ich roztrpčujúca prehra proti New York Yankees
Tee Higgins: Rozporuplné fakty okolo zranenia a zmluvnej situácie
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone
Nezávislé konanie o možných porušeniach Manchester City a jeho potenciálne následky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *