Carlo Ancelotti potvrdzuje, že Vinícius Júnior zostáva v Real Madrid

Carlo Ancelotti potvrdzuje, že Vinícius Júnior zostáva v Real Madrid

Carlo Ancelotti, tréner Realu Madrid, potvrdil, že Vinícius Júnior ostáva v tíme a neplánuje sa presťahovať do Saudskej Arábie. Tieto špekulácie boli rýchlo vyvrátené počas predzápasovej tlačovej konferencie v Poľsku pred prvým zápasom sezóny proti Atalante v superpohári UEFA.

Ancelotti zdôraznil, že športový projekt Realu Madrid zostáva pevný a neovplyvnený zväčšujúcou sa účasťou Saudskej Arábie vo futbalovom svete. Tréner vyjadril dôveru voči súčasnej kvalite tímu a zdôraznil dôležitosť udržiavania súdržnej atmosféry a záväzku medzi hráčmi, čo zohralo kľúčovú úlohu v úspechu tímu v predchádzajúcej sezóne.

Jedným z hlavných príchodov letného prestupového obdobia pre Real Madrid bol Kylian Mbappé, ktorý priniesol vzruch do tímu po svojom voľnom prestupe z Paris Saint-Germain. Napriek obmedzenému času na tréning v dôsledku jeho záväzkov na Euro 2020 s Francúzskom, Ancelotti spomenul pozitívnu adaptáciu Mbappého a jeho pripravenosť k potenciálnemu debutu proti Atalante.

Zároveň, stredopoliar Federico Valverde zdôraznil výnimočný talent Mbappého a očakávaný vplyv na klub, chváliac Francúza ako jedného z najlepších na svete. S priamym skúsenosťami z tréningov po boku Mbappého, Valverde vyjadril dôveru vo schopnosti nového prírastku urobiť významnú stopu v Real Madrid.

Bohužiaľ, nepríjemnou správou pre tím bolo zranenie stredopoliara Eduarda Camavingu počas tréningu, čo ho vylúčilo zo zápasu o superpohár proti Atalante. Ancelotti rýchlo vyvrátil špekulácie o odchode Viníciusa Júniora, čím preukázal rozhodnosť Realu Madrid udržať kľúčových hráčov a dodržiavať integritu ich športového projektu. S novými prírastkami ako Kylian Mbappé sa dôraz stále kladie na udržiavanie konkurenčnej výhody a posilňovanie silnej tímovej dynamiky pre pokračujúci úspech v nadchádzajúcej sezóne.

Futbal

Articles You May Like

Cesta Mika Troutu k uzdraveniu: Odolnosť a prispôsobenie
Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi
Aljamain Sterling a jeho nečakané stiahnutie z UFC 307: Čo to znamená pre budúcnosť váhovej kategórie
Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *