Pittsburgh Steelers čelí významnému problému kvôli zraneniu centra Nate Herbiga

Pittsburgh Steelers čelí významnému problému kvôli zraneniu centra Nate Herbiga

Pittsburgh Steelers majú veľký problém, pretože centrom Nate Herbigom sa očakáva, že bude na dlhý čas mimo hry kvôli natrhnutej šiji. Herbig, ktorý bol dôležitým hráčom v útoku tímu počas prípravy, nedávno utrpel zranenie, čo prinútilo Steelers hľadať alternatívne možnosti na jeho nahradenie.

S Herbigom mimo hry, nováčik centrum Zach Frazier bol postavený do popredia. Frazier, druhý výber draftu z West Virginia, prebral úlohu štartéra v predsezónnom zápase Steelers proti Buffalo Bills. Napriek tomu, že bol veľmi oceňovaným hráčom, Frazier nebol očakávaný ako štartujúci hráč tak skoro v svojej kariére.

Zranenie Herbiga vytvorilo medzeru v hĺbke tímu na stredovom úseku útoku. Jeho univerzálnosť ako hráča v linii mužstva bola v minulej sezóne výrazná a mal by zohrávať podobnú úlohu aj tento rok. Jeho absencia vytvára medzeru, ktorú budú musieť zaplniť iní hráči v tíme.

S Herbigom mimo hry sa Steelers pravdepodobne obrátia na Spencera Andersona a Masona McCormicka, aby poskytli hĺbku za Frazierom a štartujúcimi guardmi Isaacom Seumalom a Jamesom Danielsom. Oba hráči budú musieť prísť na to a preukázať, že sú schopní zvládnuť náročnú sezónu NFL.

Napriek neočakávaným okolnostiam má Frazier príležitosť predviesť svoje schopnosti a dokázať, že je schopný zvládnuť úlohu štartujúceho centra pre Steelers. Jeho pracovitý prístup a fyzickosť mu vyslúžili pochvalu od trénerov aj spoluhráčov, čím sa stáva sľubným mladým talentom pre tím.

Výbežok Fraziera ako potenciálneho štartéra prináša do situácie pocit optimizmu, ale tím bude musieť spolupracovať, aby zabezpečil, že ofenzívna línia zostane silná počas celej sezóny. Steelers sa budú musieť spoločne zdvihnúť a nájsť spôsoby, ako prekonať ťažkosti a výzvy, ktoré prináša zranenie Herbiga.

NFL

Articles You May Like

Arizona Diamondbacks: Zmeny v Kádri pred Playoffom
Nezávislé konanie o možných porušeniach Manchester City a jeho potenciálne následky
Shohei Ohtani: Cesta k historickému úspechu v bejzbalovom svete
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *