US Open 2022: Novak Djokovic vs. Carlos Alcaraz and Other Exciting Matchups

US Open 2022: Novak Djokovic vs. Carlos Alcaraz and Other Exciting Matchups

Djokovič, ktorý minulý rok získal svoj rekordný 24. titul vo veľkej štvorke na US Open, má za sebou rok plný vzostupov a pádov. Alcaraz na druhej strane urobil výrazný dojem v tenisovom svete počas podujatí ako Wimbledon a Pařížske olympiády. Obaja hráči sa nedávno stretli v Paríži o olympijskú zlatú medailu a mohli by sa stretnúť opäť vo vzrušujúcom finálovom závere.

Jannik Sinner vs. Carlos Alcaraz: Tvrdohelné semifinále

Obe tieto mladé talenty by sa mohli stretnúť vo vytrvalej polovici turnaja, s Alcarazom, ktorý sa bude musieť vypočítať s Jannikom Sinnerom, ktorého nedávny dopingový škandál otriasol tenisovým svetom.

Coco Gauff vs. Varvara Gracheva: Otvárací zápas

Gauff, mladý talent, ktorý minulý rok získal svoj prvý grandslamový titul, bude čeliť Grachevovej v úvodnom zápase. Možným semifinálovým súbojom s Aryna Sabalenkou bude pre Gauffa náročné pracovné prostredie na tohtoročnom turnaji.

Osaka, dvakrát vyhrávajúca na Flushing Meadows, čelí na začiatku turnaja Jelene Ostapenko. Andreescu, ktorá sa potýka s zraneniami od svojho triumfu v roku 2019, bude musieť byť vo forme proti Jasmine Paolini.

Prvá koloová stretnutia zahŕňajú súboj medzi Emmou Raducanu, minuloročnou prekvapujúcou šampiónkou, a Sofiou Kenin, víťazkou Australian Open z roku 2020. Tieto zápasy medzi bývalými šampiónmi sľubujú vzrušujúce bitky na kurtov New Yorku.

Čakajú nás vzrušujúce zápasy v mužskej časti, ako napríklad stretnutie medzi Benom Sheltonom a víťazom US Open 2020 Dominicom Thiemom.

Na ženy čakajú rovnako zaujímavé štvrťfinálové zápasy, s favoritkami ako Iga Swiatek, Aryna Sabalenka a Coco Gauff.

Ľudia budú sledovať s napätím, ako Zheng Qinwen pokračuje vo svojom víťaznom počine proti Sabalenke.

Ako fanúšikovia sa tešíme na to, čo nám US Open prinesie, sľubujúc vzrušujúce zápasy, neočakávané prekážky a nezabudnuteľné momenty, ktoré upevnia odkaz šampiónov a zmenia status quo v tomto športe. Ako sa Djokovič, Alcaraz, Gauff a mnoho ďalších talentovaných hráčov pripravujú na preteky vpred, celý svet bude sledovať, ako sa odohráva drama na US Open.

Tennis

Articles You May Like

Arizona Diamondbacks: Zmeny v Kádri pred Playoffom
Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne
Harry Kane vytvoril históriu v Lige majstrov a posunul Bayernu Mníchov k triumfu
Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *