Shakur Stevenson sa pridáva k Matchroom Boxing: Nová fáza v jeho boxerskej kariére

Shakur Stevenson sa pridáva k Matchroom Boxing: Nová fáza v jeho boxerskej kariére

Shakur Stevenson, súčasný légerový šampión, urobil významný krok v svojej kariére tým, že podpísal zmluvu s Matchroom Boxing. Jeho rozhodnutie pridať sa k Matchroom predstavuje pre Stevensona príležitosť vstúpiť do novej kapitoly svojej boxerskej cesty. Stevenson vyjadril svoju pripravenosť prijať túto novú fázu svojej kariéry, začínajúc zápasom proti Joeovi Cordinovi na karte Riyadh Season v Saudskej Arábii 12. októbra. Táto premena predstavuje kľúčový zlom pre Stevensona, keď hľadá najväčšie výzvy a zápasy vo svojom športe.

Ako neporazený bojovník s rekordom 22-0, Stevenson sa snažil zabezpečiť veľké súboje, ktoré mu upevnia postavenie vo svete boxu. Napriek svojmu impozantnému rekordu čelil Stevenson kritike za svoj štýl boja, často označovaný ako nudný a nezaujímavý. Na rozdiel od bleskových obranných majstrov ako Floyd Mayweather alebo Pernell Whitaker môže Stevensonov prístup k boxu niekedy nezodpovedať fanúšikom hľadajúcim výbušnú akciu. Napriek tomu však Stevenson zostáva odhodlaný preukázať svoju hodnotu proti nejlepším vo svojej váhovej kategórii.

Matchroom Boxing promotor Eddie Hearn prejavil svoj nadšenie z podpisu Stevensona, označujúc ho za potenciálneho skvelého boxerja vo všetkých váhových kategóriách. Hearn považuje Stevensona za šampióna troch svetových divízií s neprekonateľným talentom, umiestňujúc ho ako budúcu globálnu superstar v športe. Spojením síl s Matchroom Stevensona získa prístup k významným príležitostiam na veľké zápasy a zvýšenú známosť.

Predchádzajúci zápas na karte v Rijáde znamená začiatok sľubného partnerstva medzi Stevensonom a Matchroom, pričom obidve strany smerujú k pokračujúcemu úspechu vo svete boxu. Stevensona nadchádzajúci súboj s Joeom Cordinom na predzápasovom programu titulového zápasu Artura Beterbieva-Dmitry Bivol v rozklade polotratenej váhy ukazuje jeho zaradenie do promočnej stratégie Matchroomu. Stevenson verí, že kombinácia jeho svetovej triedy talentu s promočnou zručnosťou Matchroomu prinesie dominanciu nielen v ringu, ale aj mimo neho.

S deleným videním dosiahnutia dlhodobého úspechu v boxe sa Stevenson a Matchroom pripravujú na významné kroky v tomto športe. Budúcnosť pre Stevensona sľubuje veľký úspech, keď nastúpi na túto novú fázu jeho kariéry, pri ktorej ho Matchroom pevne podporuje na ceste k veľkosti.

Boxing

Articles You May Like

Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom
Los Angeles Dodgers: Výzvy spôsobené zranením Tylera Glasnowa
Budúcnosť Keiry Walsh a strategické rozhodovanie v Barcelone
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *