Vzťah medzi LeBronom Jamesom a jeho synom Bronnym na basketbalovom ihrisku

Vzťah medzi LeBronom Jamesom a jeho synom Bronnym na basketbalovom ihrisku

Väzba medzi superhvězdou Los Angeles Lakers, LeBronom Jamesom, a jeho synom, Bronnym Jamesom, sa má na nasledujúcu sezónu rozvinúť do nových rozmerov, keď sa stanú spoluhráčmi. Jedinečný scenár otca a syna hrajúcich spolu v NBA je veľmi očakávaným momentom pre fanúšikov a hráčov. Avšak, existujú otázky, na ktoré treba odpovedať, najmä pokiaľ ide o tituly a roly, ktoré bude mať každý z nich na ihrisku aj mimo neho.

V nedávnej ukážke z epizódy „The Shop“ od Uninterrupted, LeBron James diskutoval o jednom z najzaujímavejších aspektov hrania so svojím synom: ako by mal Bronny osloviť svojho otca v rôznych basketbalových prostrediach. LeBron jasne zdôraznil, že mimo ihriska je pre Bronnyho možné ho osloviť ako „otec“, no po vstupe do pracoviska je potrebné stanoviť iný dynamizmus.

LeBron zdôraznil, že v kabíne, počas tréningov a na zápasoch nemôže Bronny na neho odkazovať ako „otec“. Namiesto toho LeBron predstavil rôzne alternatívy, navrhujúc, že Bronny by ho mohol osloviť ako „2-3“, „Bron“ alebo dokonca ako „GOAT“, ak si tak vyberie. LeBron zdôraznil dôležitosť stanovenia hraníc medzi ich osobným a profesionálnym životom. Keď odchádzajú z uzavretých priestorov a brány sa zatvoria, LeBron trval na tom, že môže obnoviť svoju úlohu ako otec.

LeBron sa chystá na svoju 21. sezónu v NBA s Lakers a nedávno podpísal zmluvu na dve roky v hodnote 104 miliónov dolárov s možnosťou hráčskej opcie na sezónu 2025-26, ktorá zahŕňa aj doložku o neprenositeľnosti. Na druhej strane, Bronny, ktorý bol vybraný ako 55. v celkovom poradí v roku 2024 NBA draftom Lakers, si zabezpečil štvorročnú zmluvu v hodnote 7,9 milióna dolárov s možnosťou tímovej opcie na posledný rok svojej zmluvy. Finančné aspekty ich zmlúv odrážajú jedinečnú povahu ich vzťahu ako otca a syna, ktorí hrajú v tíme.

Nasledujúca sezóna bude historickým okamihom v NBA s LeBronom a Bronnynom Jamesom, ktorí budú zdieľať ihrisko ako spoluhráči. Prispôsobenie titulov a úloh medzi otcom a synom v basketbalovom prostredí zdôrazňuje komplikácie ich vzťahu. Stanovením jasných hraníc a očakávaní LeBron a Bronny nastavujú pódium pre úspešné partnerstvo nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. V čase, keď spolu prechádzajú týmto novým obdobím, ich puto ako členov rodiny a spoluhráčov bude pokračovať v doteraz nevídaných spôsoboch.

NBA

Articles You May Like

Skončenie ambícií Veľkej Británie v Davis Cupe: Zmar kontra Kanade
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii
Cleveland Cavaliers uzavreli zmluvu s Isaacom Okorom na tri roky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *