Eddie Hearn nadšený z potenciálu Diega Pacheca v divízii super stredných váh

Eddie Hearn nadšený z potenciálu Diega Pacheca v divízii super stredných váh

Super promotér Eddie Hearn je nadšený z potenciálu Diega Pacheca v divízii super stredných váh. Hearn vidí Pacheca ako budúcnosť divízie a verí v jeho schopnosti.

Pacheco sa chystá čeliť Maciejovi Suleckimu v zápase, ktorý sľubuje byť vzrušujúcou boxerskou nocou v Dignity Health Sports Park.

Hoci Pacheco dostáva veľa pozornosti, Maciej Sulecki a jeho tím sú ticho sebavedomí. Sulecki verí, že je najlepším testom pre Pacheca a je pripravený ukázať svoje schopnosti v ringu. Jeho tréner Aureliano Sosa je tiež sebavedomý vo Suleckiho schopnostiach a verí, že Pachecovi dajú tvrdý boj. Sosa spomenul, že Sulecki absolvoval ťažké vojny v ringu a má skúsenosti zvládať akýkoľvek výzvu. Sulecki je presvedčený o svojej schopnosti donútiť Pacheca prejsť ťažkými vodami a vyjsť na vrchol. Verí, že Pacheco ešte nie je pripravený na úroveň súťaže, ktorú prináša na stôl.

Kým sa blíži boj, napätie medzi Pachecom a Suleckim neustále narastá. Obe bojovníci sú pripravení dokázať sa v ringu a predviesť show pre fanúšikov. Scéna je nastavená pre epický boj medzi vychádzajúcou hviezdou Pachecom a skúseným Suleckim. Diego Pacheco čelí ťažkému testu proti Maciejovi Suleckimu tento víkend. Zatiaľ čo Pacheco môže byť budúcnosťou divízie, Sulecki je odhodlaný dokázať, že ho nemožno prehliadnuť. Stretnutie medzi týmito dvoma bojovníkmi sľubuje byť vzrušujúcim stretnutím, na ktoré fanúšikovia nechcú zabudnúť. S nárastom vzrušenia budú všetky oči upreté na War Grounds v Los Angeles, kde sa uskutoční noc plná boxerskej akcie s veľkými stávkami.

Boxing

Articles You May Like

T.J. Oshie a jeho dlhodobé zranenie: Konečné rozuzlenie kariéry v NHL?
Výzvy Miami Dolphins po zranení Tua Tagovailoa: Hlavné otázky o bezpečnosti hráčov a budúcnosti tímu
Osobitosti offseasonu NFL: Prípad Justina Jeffersona a tranzície medzi tímami
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *