Vdova Johhnyho Gaudreaua vyjadruje svoju lásku po tragickej udalosti

Vdova Johhnyho Gaudreaua vyjadruje svoju lásku po tragickej udalosti

Vdova po hráčovi Columbus Blue Jackets Johnny Gaudreau nedávno zverejnila na sociálnych médiách sériu emocionálnych príspevkov na počesť svojho zosnulého manžela. V týchto príspevkoch Meredith Gaudreau vyjadrila svoju nesmrteľnú lásku k Johnnymu a nazvala ho svojím „naveky“. Tiež ho pochválila, že bol „najlepším otcom“ ich malých detí, Noe a Johnnyho. Rodinné fotografie zdieľané Meredith ukázali šťastné chvíle, ktoré spoločne zažili, najmä oslavovali Johnnyho 31. narodeniny na začiatku augusta. Meredith Gaudreauiná správa zdôraznila hlbokú lásku a obdiv, ktorý mala ku svojmu zosnulému manželovi. Napriek tragickému strate Johnnyho a ich mladšieho syna vyjadrila vďaku za čas, ktorý spolu strávili. Pár sa zosobášil v septembri 2021 a ich dcéra Noa sa narodila o rok neskôr, pričom ich syn Johnny prišiel na svet 22. februára. Meredith si s láskou spomenula na Johnnyho ako „absolútneho najlepšieho otca na svete“, zdôrazňujúc jeho starostlivosť a lásku k ich deťom.

Rodina Gaudreauovcov čelila ničivú stratu, keď Johnny a jeho brat Matthew boli zabití pri tragickom nehode v New Jersey. Bratia, oboch úspešní jednotlivci vo vlastnom práve, boli zasiahnutí údajne opilým vodičom, keď jazdili na bicykloch blízko svojho rodinného domu. Matthew, 29, bol obľúbeným trénerom hokeja a očakávaným otcom, zanechavajúc svoju manželku Madeline, ktorá má narodiť svoje prvé dieťa v decembri. Strata oboch bratov zanechala medzeru v životoch ich blízkych a komunity, do ktorej patrili. Správa o predčasnom odchode bratov Gaudreauovcov zasiahla športový svet vlnou šoku, čo vyvolalo prejav podpory a kondolencií od fanúšikov, priateľov a kolegov. Hokejová legenda Wayne Gretzky a hráč NFL Jalen Hurts boli medzi mnohými, ktorí venovali úctu rodine Gaudreauovcov po tragickom nehode. Bola založená stránka GoFundMe na podporu manželky Matthewa a nenarodeného dieťaťa, pričom prichádzali dary, aby sa zmieril finančný tlak počas tohto ťažkého času.

Okolnosti nehody, pri ktorej zahynuli Johnny a Matthew Gaudreauovci, nútili k právnemu konaniu proti vodičovi, ktorý je za ňu zodpovedný. Sean Higgins, údajne opilý vodič, čelí obvineniam z zabitia zo vreckovým vozidlom. Podľa polícia Higgins priznal, že požil alkohol pred nehodou a neuspel pri polícii konanie na mieste udalosti. Tragická strata bratov Gaudreauovcov vzbudila povedomie o nebezpečenstve jazdy pod vplyvom alkoholu a ničivé následky, ktoré môže mať na nevinné životy. Úcta od Meredith Gaudreau slúži ako dojímavá pripomienka o cennosti života a vplyve straty na tých, ktorí zostali pozadu. Dedičstvo Johnnyho a Matthewa Gaudreauovcov žije ďalej prostredníctvom spomienok, ktoré zdieľali ich blízki a trvalým dojmom, ktorý vytvorili na ľudí okolo seba. Ako komunita trúchli nad strátou dvoch výnimočných jednotlivcov, volanie po spravodlivosti a zodpovednosti ozýva hlasno a jasno, poukazujúc na potrebu ostražitosti a zodpovednosti na cestách, aby sa zabránilo opakovaným tragédiám.

NHL

Articles You May Like

Výzvy a perspektívy Colorado Avalanche pred novou sezónou
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Michael Chandler vs. Charles Oliveira: Kritický súboj v UFC 309
Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *