Glen „Big Baby“ Davis Získava Dočasné Oslobodenie od Väzenia

Glen „Big Baby“ Davis Získava Dočasné Oslobodenie od Väzenia

Bývalému hráčovi Boston Celtics, Glenovi „Big Baby“ Davisovi, bol udelený dočasný odklad od štartu jeho trojročného väzenia za odsúdenie za podvod na poistnom pláne pre hráčov NBA a ich rodiny.

Odklad, udelený súdnou sudkyňou Valerie E. Caproni, umožňuje Davisovi čakať až do 22. októbra, kedy začne plniť svoje trojročné, štvormesačné väzenie.

Dokumentárny Film

Tento odklad bol požiadaný jeho právnikom Brendanom Whiteom, ktorý uviedol, že Davis pracuje na dokončení dokumentárneho filmového projektu o svojom živote. White upozornil na potrebu odkladu kvôli spoločnosti produkujúcej Hollywood, ktorá potrebovala viac času na dokončenie projektu o Davisovom živote.

Vysvetlil, že ťažkosti s usporiadaním rozhovorov s profesionálnymi spoluhráčmi a kolegami spôsobili omeškanie pri produkcii filmu. Okrem toho právnik spomenul, že príjmy z filmu by mohli potenciálne pomôcť pri urovnávaní $80,000 v restitúcii, ktorú Davis dlžil.

Sťažnosti Glena Davisa

Počas svojho odsúdenia 9. mája Davis hovoril o zranení, ktoré zmarilo jeho basketbalovú kariéru. Vyjadril svoje ťažkosti za posledných päť až šesť rokov, zdôrazňujúc, „Mám problémy, pretože mi bol odobraný basketbal.“ Davis priznal, že basketbal bol všetko, čo vedel, a jeho strata znamenala stratu seba samého.

Finančné Ťažkosti

Jeho advokátka, Sabrina Shroff, zdôraznila ťažkú finančnú situáciu Davisa, spomenula prípad, kde potreboval $800 na udržanie svojho telefónu funkčného. Aj keď boli Davisove problémy uznávané, sudkyňa Caproni poukázala na to, že úplne nespolupracoval s oddelením na podmienenom prepustení a ani nekonal kroky na riešenie jeho problémov.

Rozpor s Úradníkmi

Federálny prokurátor Ryan Finkel označil Davisa za jedného z najúspešnejších basketbalistov zapojených do poistnej konšpirácie. Napriek jeho úspechom pri hraní za Celtics, Orlando Magic a LA Clippers od roku 2007 do 2015 sa Davis ocitol zapletený v právnom boji, ktorý mal za následok odloženie jeho väzenia.

NBA

Articles You May Like

T.J. Oshie a jeho dlhodobé zranenie: Konečné rozuzlenie kariéry v NHL?
Aljamain Sterling a jeho nečakané stiahnutie z UFC 307: Čo to znamená pre budúcnosť váhovej kategórie
Drake London a jeho oslava: Reflexia na citlivosti vo svete športu
Florida Panthers posilňujú svoj základ v Broward County

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *