Nový plán rozvoja vodného pobrežia v meste Camden

Nový plán rozvoja vodného pobrežia v meste Camden

V snaze zlákať Philadelphiu 76ers na druhý breh rieky ponúka New Jersey až 400 miliónov dolárov na daňové úľavy a predstavuje plány pre rozsiahly viacúčelový rozvoj vodného pobrežia. V liste datovanom pondelkom, administratíva guvernéra Phila Murphyho uviedla, že si predstavuje miliardový plán v meste Camden, kde budú rezidenčné, komerčné a maloobchodné nehnuteľnosti, pričom Sixers budú hlavným pilierom.

Pretečie z Economic Development Authority CEO Tima Sullivana prichádza v čase, keď tím a Philadephia prerokúvajú budúcnosť 1,3 miliardy dolárového štadiónu, ktorý tím oznámil pre čínsku štvrť mesta. Sixers uviedol, že nemá v úmysle zostať v aréne Wells Fargo v štadiónskej štvrti mesta po roku 2031, kedy mu vyprší nájomná zmluva.

Reakcia týmu a mesta

Sixers, ktorí už majú tréningový komplex a sídlo v Camdene, označili ponuku New Jersey za „povolanú a presvedčivú“, hoci stále rokujú s vodcami Philadelphie o novej aréne v meste. Predstaviteľ týmu Molly Mita McEndy napísala v e-maile: „Realitou je, že máme málo času na dosiahnutie dohody, ktorá umožní 76ers otvoriť náš nový domov včas na sezónu 2031-32 NBA.“

Predstaviteľ kancelárie primátora Philadelphie odmietol komentovať ponuku New Jersey alebo stav vlastných rokovaní. Niektorí obyvatelia Chinatownu sa obávajú, že by mohlo byť ťažšie nájsť parkovacie miesta a zvýšiť sa doprava. Ponuka New Jersey prišla len pár mesiacov potom, čo generálny prokurátor štátu podal obvinenie z organizovanej zločinnosti proti mocnému demokratickému politickému správcovi z Camdenu a bývalému starostovi mesta kvôli údajnému orchestrácii legislatívneho nástroja na daňové úľavy a získavaniu výhod z toho. On a ostatní obvinení popierajú obvinenia a bojujú proti nim na súde.

NBA

Articles You May Like

Harry Kane vytvoril históriu v Lige majstrov a posunul Bayernu Mníchov k triumfu
Canelo Alvarez a Edgar Berlanga: Súboj, na ktorý sa čaká
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *