Skvelý zápas medzi Baltimorom Ravens a Kansas City Chiefs

Skvelý zápas medzi Baltimorom Ravens a Kansas City Chiefs

V otváracom zápase sezóny, ktorý si iste zapamätáme kvôli kontroverznému koncu, Baltimor Ravens podľahli Kansas City Chiefs tesne 27-20. Ravens sa zdali byť pripravení vrátiť sa a vyhrať zápas poslednou minútovou prihrávkou na touchdown, avšak boli im súdnymi rozhodcami odstránené po prehodnotení záznamu. Rozhodca Lamar Jackson vyjadril svoje neviera trvalom rozhodnutí, tvrdiac, že stále verí, že touchdown Isaiah Likelyho by mal byť uznatý. Napriek sklamanému prehre, Ravens preukázali odolnosť a takmer dosiahli jeden z najnádhernejších obratov v nedávnej pamäti. Zaostávali o 7 bodov len 5 sekúnd pred koncom, Lamar Jackson sa vzľúbil v priehradke a odpálil prihrávku na Isaiah Likelyho na chrbte endzóny. Likely sa zdal, že urobil zázračný chyt, no rozhodcovia rozhodli, že jeho špička dúcha sa dotkla von z hraníc ihriska, čo viedlo k neplatnej prihrávke a koniec zápasu. Ak by bol touchdown uznatý, mali by Ravens šancu vyrovnať zápas s 2-bodovou konverziou a nútiť predĺženie. Namiesto toho, rozhodnutie na ihrisku bolo zrušené a Baltimoru bola udelaná ničivá prehra. Hlavný tréner Ravens John Harbaugh bol viditeľne frustrovaný rozhodnutím, ale nakoniec musel akceptovať konečné rozhodnutie.

Rozhodnutie zrušiť touchdown vyvolalo debatu medzi fanúšikmi a analytikmi. Mnohí veria, že neexistovalo dostatok dôkazov na jednoznačné zrušenie rozhodnutia na ihrisku, zatiaľ čo iní tvrdia, že záznam jasne ukázal, že špička Likelyho dúcha sa dotkla mimo hraníc. Bez ohľadu na váš postoj k tejto otázke, je jasné, že výsledok zápasu závisel od tohoto kontroverzného rozhodnutia.

Ako sa Ravens zbierajú a pripravujú sa na svoj ďalší zápas, nevyhnutne ich bude strašiť spomienka na túto ničivú prehru. Avšak tím preukázal odolnosť a bojoval až do posledných sekúnd, čím demonštroval druh odhodlania, ktoré im bude poslúžiť pri priebehu sezóny. Aj keď výsledok nemusel byť tým, čo dúfali, Ravens môžu byť hrdí na svoje vystúpenie a použiť ho ako motiváciu do budúcnosti. Celkovo prehra Ravens s Chiefs sa zapíše ako jeden z najzapamätateľnejších zápasov sezóny, pričom kontroverzný koniec zanecháva fanúšikov aj hráčov s otázkou na úlohu rozhodcov pri určovaní výsledku zápasu. Je to horká pilulka na prehĺtnutie, ale Ravens budú musieť túto prehru za sebou nechať a sústrediť sa na výzvy, ktoré sa pred nimi ukrývajú v zvyšku sezóny.

NFL

Articles You May Like

T.J. Oshie a jeho dlhodobé zranenie: Konečné rozuzlenie kariéry v NHL?
Emočná horská dráha v športe: Lekcie z neúspechu Heerenveenu
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *