Revolučná stratégia Turkiho Alalshikha: Drahšie a dostupné zápasy boxu zahŕňajúce Anthonyho Joshuu a Daniela Duboisa

Revolučná stratégia Turkiho Alalshikha: Drahšie a dostupné zápasy boxu zahŕňajúce Anthonyho Joshuu a Daniela Duboisa

Vysoko očakávaná konfrontácia medzi Anthony Joshua a Danielom Duboisom, ktorá sa uskutoční 21. septembra, bude stáť Američanov len 19,99 dolárov za sledovanie na pay per view. Tento cenový štítok je skvelou ponukou v porovnaní s bežnými nákladmi na väčšinu pay per view udalostí, ktoré sa obvykle pohybujú okolo stovky dolárov. Sám UFC, známy nižšími cenami pay per view, sa tejto ponuke nedokáže vyrovnať. Tento krok je určite schopný prilákať väčšiu americkú divácku základňu k boxu a získať nových fanúšikov vďaka dostupnej cenovej politike.

Turki Alalshikh, generálny riaditeľ Úradu pre zábavný priemysel v Saudskej Arábii, je hlavný mozog za touto revolučnou cenovou stratégiou. Alashikh nielenže znížil náklady na pay per view pre amerických fanúšikov, ale aj aktívne propaguje zápas Joshua-Dubois v rodnom Anglicku oboch bojovníkov. S tým, že sa v Saudskej Arábii teraz konajú hlavné boxerské zápasy, ako je napríklad nadchádzajúce odvetné stretnutie Tyson Fury proti Oleksandru Usykovi v decembri, Alashikhov vplyv na šport je čoraz zreteľnejší.

Alashikh je dobre informovaný o probléme nelegálneho živého streamovania boxerských zápasov a je odhodlaný riešiť tento problém. Tým, že sprístupňuje a zlacňuje pay per view udalosti, dúfa, že povzbudí fanúšikov, aby sledovali zápasy prostredníctvom legitímnych kanálov. Týmto sa nielenže prospeje športu boxu, ale aj zaistí, že fanúšikovia získavajú vysoce kvalitný obsah bez uchyľovania sa k nelegálnym prostriedkom.

S jeho aktívnym prístupom by boxerský priemysel mohol vidieť pokles nelegálneho streamovania a zvýšenie legálneho počtu divákov. Forbes špekuluje, že inovatívna stratégia Turkiho Alalshikha by potenciálne mohla ovplyvniť iné športové organizácie, ako je napríklad UFC, čo by ich mohlo nútiť znovu preskúmať svoje cenové modely.

Celý boxerský priemysel by mohol mať prospech, ak by sa prijal Alashikhov prístup na väčšej úrovni. Iniciatívy Turkiho Alalshikha majú potenciál zmeniť boxerský pay per view trh. Tým, že zabezpečuje, že dôslednú zápasovú kartu sú fanúšikovia schopní sledovať za prístupné ceny, stanovuje nový štandard pre celý priemysel. Úspech jeho úsilia môže otvoriť cestu k inkluzívnejšej a fanúšikmi priateľskejšej boxerskej kultúre, kde prevládajú vzrušujúce zápasy. Americkí fanúšikovia sa môžu tešiť na vzrušujúcu budúcnosť eventov pay per view boxu vďaka revolučným stratégiám Turkiho Alalshikha.

Boxing

Articles You May Like

Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity
Manchester City a jeho boj s absenciou De Bruyneho pred dôležitým zápasom s Arsenalom
Emočná horská dráha v športe: Lekcie z neúspechu Heerenveenu
Tee Higgins: Rozporuplné fakty okolo zranenia a zmluvnej situácie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *