Dak Prescott uzavrel zmluvu s Dallas Cowboys na 240 miliónov dolárov

Dak Prescott uzavrel zmluvu s Dallas Cowboys na 240 miliónov dolárov

Dallas Cowboys nedávno potvrdili revolučnú štvorročnú zmluvu s Dakom Prescottom na 240 miliónov dolárov. Toto monumentálne dohoda postavila Prescotta na pozíciu najlepšie plateného hráča v histórii NFL. Zmluva zviaže hviezdneho rozohrávača s Cowboys až do ukončenia sezóny 2028 a zahŕňa ohromujúcich 231 miliónov dolárov v garanciách. Tieto čísla sú ligu rekordné, prekonávajúc predchádzajúcu najvyššiu garantovanú sumu 230 miliónov dolárov zabezpečenú Deshaunom Watsonom vo svojej zmluve s Cleveland Browns.

Nová zmluva Dak Prescotta sa môže pochváliť pozoruhodnou priemernou ročnou hodnotou 60 miliónov dolárov, nastavujúc nový štandard v histórii NFL. Toto prevyšuje predchádzajúci rekord, držaný hráčmi ako Joe Burrow, Jordan Love a Trevor Lawrence, ktorých zmluvy mali priemerné ročné hodnoty 55 miliónov dolárov. Okrem toho, Prescottov 80 miliónov dolárový podpisový bonus tiež stanovil nový rekord v lige, prekonávajúc predchádzajúci rekord 75 miliónov dolárov držaný Love.

Tieto podmienky predstavujú významný míľnik v kariére Prescotta a histórii zmlúv NFL. Rýchle vyriešenie vyjednávania o zmluve upevnilo väzbu Prescotta s Cowboys a ich ambície pre nadchádzajúce sezóny. Časovanie dohody, tesne pred otváracím zápasom tímu v Clevelande proti Browns, značí naliehavosť a rozhodnosť oboch strán dosiahnuť vzájomne prospešnú dohodu. Zabezpečením Prescotta na dlhý čas sa Cowboys vyhli potenciálnym problémom s platovým stropom a zabezpečili stabilitu na pozícii rozohrávača, čo je kľúčovým prvkom pre udržateľný úspech v lige.

Mimo futbalového poľa je Dak Prescott aktívne zapojený do dobročinných aktivít, najmä prostredníctvom svojej nadácie Faith, Fight, Finish Foundation. Jeho odhodlanie podporovať komunitu a vyvíjať pozitívny vplyv mimo ihriska získalo pochvalu a uznávanie, vrátane víťazstva prestížnej ceny Walter Payton Man of the Year v roku 2022. Prescottovo záväzok slúžiť iným a využívať svoju platformu k dobru sa zhoduje s hodnotami vedenia a súcitu, ktoré definujú jeho povesť ako hráča a vzoru.

Dak Prescottov rekordný predĺžení zmluvy s Dallas Cowboys predstavuje zlomový okamih v histórii tímu a Prescottovej kariéry. Finančné podmienky, dlhodobý záväzok a spoločné ambície pre úspech na ihrisku a mimo neho odrážajú partnerstvo postavené na vzájomnom rešpekte, dôvere a spoločnej vízii do budúcnosti. Prescott sa vydáva na túto novú kapitolu s Cowboys s vyššími očakávaniami, tlakmi a príležitosťami na veľké veci. Je to testament jeho talentu, pracovnej morálky a vedenia, že si zaslúžil túto revolučnú dohodu a príležitosť viesť Cowboys k majstrovskému triumfu.

NFL

Articles You May Like

Hokejová tragédia a emocionálne uzdravenie: Cesta Columbus Blue Jackets po strate Gaudreauovcov
Anthony Joshua sa pripravuje na významný súboj s Danielom Duboisom
Jordan Love sa vracia: Aké výzvy čakajú Green Bay Packers?
Aljamain Sterling a jeho nečakané stiahnutie z UFC 307: Čo to znamená pre budúcnosť váhovej kategórie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *