Trevor Story sa vrátil do zostavy Boston Red Sox po zranení ramena

Trevor Story sa vrátil do zostavy Boston Red Sox po zranení ramena

Boston Red Sox urobili signifikantný krok aktiváciou Trevora Storyho zo zranenej listiny na 60 dní pred zápasom proti Chicago White Sox. Story sa potýkal s zranením ramena, ktoré vyžadovalo chirurgický zákrok po pokuse o zachytenie lopty počas zápasu proti Anaheimu 5. apríla. Jeho návrat označuje jeho návrat na ihrisko po tom, čo bol mimo hry od otváracieho týždňa sezóny. Tridsaťjedenročný infieldér predviedol sľubné výsledky počas rehabiltačných zápasov s Triple-A Worcester, keď mal impozantný priemer .375. Manažér Red Sox Alex Cora vyjadril svoju spokojnosť so Storyho pokrokom, konštatujúc, že športová stránka jeho návratu je skvelou správou pre tím. Cora zdôraznil, že Story je fyzicky pripravený hrať a je vo veľmi dobrej forme, aby prispel k úspechu tímu.

Očakávaný čas zotavenia z ramenného zranenia Trevora Storyho je šesť mesiacov, ale hráčova odhodlanosť a tvrdá práca urýchlili jeho návrat. Napriek počiatočným pochybnostiam o schopnosti Storyho vrátiť sa do zostavy ešte v tejto sezóne, diskusie o jeho návrate nabrali na obrátkach po All-Star prestávke. Cora si pripomenul svoju skepsu po zranení v apríli, ale uznal, že Storyho oddanosť počas rehabilitácie v Kalifornii zohrala kľúčovú úlohu pri jeho zotavení.

Ako dvakrát All-Star a kľúčový hráč Red Sox v tejto sezóne, Storyho návrat pridáva hĺbku do zostavy tímu a zvyšuje ich šance na úspešný boj o play-off. Story, známy pre svoje útočné schopnosti a defenzívne zručnosti, je v tretej sezóne z kľúčového štvorročného kontraktu s Bostonom. Jeho kariérne štatistiky hovoria o jeho vplyve ako hráča, s priemerným kopaním .265, 177 homerunami a 534 bodmi v deviatich sezónach v MLB. Pred zranením v tejto sezóne mal Story priemer .226 s štyrmi RBI v ôsmich zápasoch, ukazujúc svoje útočné schopnosti.

Na prispôsobenie Storyho návratu do aktívnej zostavy sa Red Sox rozhodli opčne Mickeho Gaspara do Triple-A. Tento krok odráža tímovo odhodlanie maximalizovať potenciál svojej zostavy a využívať Storyho talenty na ihrisku. Storyho prítomnosť bude kľúčová pri formovaní úspechu tímu na ihrisku, ako Boston Red Sox pokračujú v boji o miesto v play-off. Trevora Storyho návrat do zostavy Boston Red Sox predstavuje významný moment v sezóne tímu. Jeho návrat po zranení demonštruje jeho odolnosť a odhodlanie prispieť k cieľom tímu. S jeho impozantným hráčskym profilom a vplyvom na ihrisku Storyho prítomnosť pridáva hĺbku a silu do zostavy Boston Red Sox, keď smerujú k úspechu v play-off.

MLB

Articles You May Like

Drake London a jeho oslava: Reflexia na citlivosti vo svete športu
Florida Panthers posilňujú svoj základ v Broward County
Jordan Love sa vracia: Aké výzvy čakajú Green Bay Packers?
Nemecko dominovalo v Davis Cupe: Zápasy, ktoré zaujali svet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *