Jose Zepeda triumfuje nad Ivanom Redkachom a postupuje k titulu Interim WBC Silver Welterweight

Jose Zepeda triumfuje nad Ivanom Redkachom a postupuje k titulu Interim WBC Silver Welterweight

V napínavom zápase v Temecula, Kalifornii, sa Jose Zepeda stretol s Ivanom Redkachom v 10-kolovom boji o Interim WBC Silver Welterweight titul. Hlavný zápas karty Marvnation vysielanej na streamovacej službe DAZN ukázal schopnosti a odhodlanie oboch boxerov. Hneď na začiatku bolo zrejmé, že Jose Zepeda kontroluje zápas. Silný ľavý úder do tela v prvom kole poslal Redkacha na zem, nastavujúc tón pre zvyšok zápasu.

Zepeda vs. Redkach

Napriek úsiliu Redkacha zostať v zápase Gedova trpezlivosť a presnosť sa ukázala byť príliš veľká pre jeho súpera. Po zápase Zepeda prejavil svoju dôveru v svoju kondíciu a tréning pred zápasom. Poznamenal, že sa vo vyfukovaní cítil silnejší a bol schopný predviesť svoju plnú energiu na 147 libier. Zepedov výkon nechal žiadne pochybnosti o tom, že je silou, s ktorou treba počítať vo váhovej kategórii welter. Hovorí sa o možnom odvete s Regisom Prograisom, Zepeda jasne naznačil, že je pripravený prijať akýkoľvek výzvu.

Budúcnosť v boxe

Zepedov víťazstvo nad Ivanom Redkachom bolo prejavom schopností, odhodlania a dominance v ringu. Zatiaľ čo Redkach mal problémy udržať tempo, Zepeda dokázal, prečo je v kategórii welter rastúca hviezda. S možným odvetou s Regisom Prograisom na obzore, Zepedova budúcnosť v boxe vyzerá nádejne. Čakajúce je na svet boxu, či sa táto odveta uskutoční.

Boxing

Articles You May Like

Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity
Víťazstvo amerického tímu v Davis Cupe: Cesta k štvrťfinálam
Harry Kane vytvoril históriu v Lige majstrov a posunul Bayernu Mníchov k triumfu
Tee Higgins: Rozporuplné fakty okolo zranenia a zmluvnej situácie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *