Vrátenie Yoshinobuho Yamamota poskytlo Los Angeles Dodgers pozitívne svetlo v ťažkej prehre proti Chicago Cubs

Vrátenie Yoshinobuho Yamamota poskytlo Los Angeles Dodgers pozitívne svetlo v ťažkej prehre proti Chicago Cubs

Yoshinobu Yamamoto sa vrátil na kopček po trojmesačnej prestávke a jeho výkon bol ničím iným ako impozantným. Napriek obmedzeniu len na štyri nadväzné práce sa Yamamoto podarilo udržať Cubs iba na jednom behu a zasiahnuť acht bateristov. Jeho rýchla gúľa prišla priemerne cez 96 míľ za hodinu a jeho vernier a krivka sa ukázali ako ničivé hody. Bolo jasné, že Yamamotova komanda bola ostrá ako klin, čo bolo príjemné prekvapenie vzhľadom na jeho dlhú absenciu zo hry.

Meškané možnosti štartujúcich nadhazovačov

Dodgers boli počas celej sezóny sužovaní zraneniami v rotácii, čo im zanechalo obmedzené možnosti pre štartujúcich nadhazovačov. Avšak návrat Tylera Glasnowa, ktorý bol mimo hry od 11. augusta kvôli úpalu v lakeťovom kĺbe, priniesol nové nádeje. Po druhom bullpen tréningu bol Glasnow povolený pre simulačnú hru, čo naznačuje, že by sa čoskoro mohol pripraviť na návrat do rotácie. Spolu s silným výkonom Yamamota Dodgers začínajú vidieť, ako sa ich nadhazovacie telo začína v kľúčovom období sezóny spájať.

Dominantný návrat Yamamota

Návrat Yamamota bol ničím iným ako dominantný, keď otvoril zápas tromi po sebe nasledujúcimi strikeoutmi. Jeho schopnosť zamiešať svoje hody udržala zostavu Cubs zoskočenú, čo viedlo k silnému celkovému výkonu. Napriek nesprávnej obrannej hre v druhom inningu, sa Yamamoto rýchlo vzpamätal, znova zasiahnuť tri baterie po sebe v treťom. Jeho výstup skončil výborným spôsobom, keď priviedol dvojitý hru pre koniec štvrtého inningu.

Yamamoto cez tlmočníka vyjadril spokojnosť so svojím výkonom, tvrdiac, že prekonal jeho vlastné očakávania. S tromi štartmi ostávajúcimi na prípravu na play off nemohol návrat Yamamota prísť v lepšom čase pre Dodgers. Manažér Dave Roberts vyjadril svoju dôveru v schopnosť Yamamota pokračovať vo svojom úspechu, tvrdiac, že tím sa bude snažiť postupne zvyšovať jeho počet hodení v príprave na play off. Tím je optimistický ohľadom smerovania svojej rotácie, pričom obnovenie Yamamota pridáva veľmi potrebný impulz ich nadhazovaciemu telu.

Hoci Dodgers mohli čeliť ťažkej prehre proti Cubs, návrat Yoshinobuho Yamamota poskytol tímu striebornú výhodu. Jeho dominantný výkon a nadchádzajúci návrat Tylera Glasnowa ponúkajú obnovenú nádej na silný záver sezóny. Ako pokračujú v navigácii cez zranenia a obranné problémy, Dodgers začínajú vidieť, ako sa kocky začínajú spájať v kľúčovom bode sezóny.

MLB

Articles You May Like

Transformácia Philadelphie: Nová aréna pre 76ers a jej dôsledky pre komunitu
Canelo Alvarez obhájil svoje tituly proti Edgárovi Berlangovi
Shohei Ohtani: Cesta k historickému úspechu v bejzbalovom svete
Aljamain Sterling a jeho nečakané stiahnutie z UFC 307: Čo to znamená pre budúcnosť váhovej kategórie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *