Conor McGregorov očakávaný návrat do UFC: Budúcnosť írskeho bojovníka

Conor McGregorov očakávaný návrat do UFC: Budúcnosť írskeho bojovníka

Conor McGregorov veľmi očakávaný návrat do UFC na UFC 303 proti Michaelovi Chandlerovi bol zastavený zranením, čo zanechalo fanúšikov s otázkou, kedy uvidia bývalého šampióna opäť v akcii.

Návrat v roku 2024?

Napriek McGregorovej túžbe bojovať ešte pred koncom roka má CEO UFC Dana White pochybnosti o návrate v roku 2024. Naposledy keď McGregor vstúpil do oktagonu, bolo v júli 2021, kde utrpel zničujúce zranenie nohy v boji proti Dustinovi Poirierovi.

Od tej doby sa McGregor zameriaval na iné podniky, ako je herecká kariéra a spoluvlastníctvo bojového šampionátu. Avšak zdá sa, že McGregorovi chýba vzrušenie bojov, to isté, čo ho katapultovalo k sláve v UFC.

White vyjadril obavy o McGregorov hlad po súťažení po takej dlhej pauze. Napriek McGregorovmu predchádzajúcemu úspechu a bohatstvu, White nie je istý, či v írskom bojovníkovi stále horí oheň.

McGregorova túžba vrátiť sa do oktagonu je zrejmá z jeho príspevkov na sociálnych médiách, otvorene sa kampaňuje bojovať v decembri na UFC 310. Whiteovo oznámenie o návrate McGregora na začiatku roku 2025 však zanechalo fanúšikov a samotného McGregora otázkou, čo budúcnosť prináša pre bojovníka.

McGregorov vplyv na UFC nemožno podceniť. Bol prvenstvovateľom, ktorý zvýšil popularitu športu v Európe a ďalej. Jeho charisma, talent a šoumenstvo ho urobili domáci menom vo svete zmiešaných bojových umení.

McGregorova budúcnosť v UFC zostáva neistá. Zatiaľ čo fanúšikovia negedne očakávajú jeho návrat, zdá sa, že McGregorov návrat môže byť viac oneskorený, ako sa pôvodne predpokladalo. Len čas ukáže, či írsky bojovník opäť zdobí oktagon a zohúbi publikum svojimi zručnosťami a šoumenoosťou.

MMA

Articles You May Like

Tee Higgins: Rozporuplné fakty okolo zranenia a zmluvnej situácie
Budúcnosť Seana O’Malleyho po strate a rehabilitácii
Emocionálne Landskapy Profesionálneho Športu: Návrat Russella Wilsona do Denveru
San Francisco 49ers Prichádzajú o Hviezdneho Bežca: Christian McCaffrey na Zraneneckej Listine

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *