Arizona Diamondbacks: Zmeny v Kádri pred Playoffom

Arizona Diamondbacks: Zmeny v Kádri pred Playoffom

Arizona Diamondbacks oznámili významnú zmenu v svojom kádri, keď pravého nadhadzovača Paula Sewalda umiestnili na 15-dňový zoznam zranených kvôli nepríjemnostiam na ľavej strane krku. Toto rozhodnutie, ktoré je retroaktívne účinné od štvrtka, vyvoláva obavy týkajúce sa stavu bullpenu, keď sa sezóna blíži ku svojmu vrcholu. Sewald bol kľúčovou súčasťou nadhadzovacej zostavy Diamondbacks a jeho absencia by mohla spôsobiť reťazovú reakciu v neskorších strategických plánovaní tímu.

Vo svojej poslednej účasti 8. septembra proti tímu Houston Astros povolil Sewald dva hity a jeden bod v jednom inningu, čo naznačuje pokles výkonnosti, ktorý súvisí s jeho zranením. Sewald, vo veku 34 rokov, má zmiešanú povesť tento rok, čo potvrdzuje jeho bilancia 1-2 so 16 záchranami a 4.31 ERA v 39.2 inningoch. Pred začiatkom sezóny bol na zranením lístku kvôli natiahnutému ľavému obliquu a jeho aktuálne zranenie vyvoláva otázky o jeho vydržaní a spoľahlivosti tímu, keď sa snažia získať miesto v playoff.

Na pozitívnej strane, Diamondbacks aktivovali chytača Gabriela Morenóa z 10-dňového zraneného zoznamu. Moreno sa tento rok stretol so svojimi vlastnými problémami; 5. augusta opustil zápas proti Cleveland Guardians s natiahnutým ľavým adductorom. Po podstúpení MRI, ktoré potvrdilo svalové natiahnutie, bol vyradený, ale teraz sa vrátil, aby posilnil ofensívne možnosti tímu. Jeho sezónne štatistiky dobre odrážajú jeho prínos, keď má priemer .262 so 5 homerunmi a 41 RBI v 86 zápasoch.

Toto znovu aktivovanie nielenže posilňuje ofenzívne schopnosti tímu, ale taktiež poskytuje defenzívny prínos za domovské dosky. Moreno ukázal potenciál počas svojej púčajúcej kariéry, keď si udržal priemer .279 s 13 homerunmi a 98 RBI naprieč 222 zápasmi od svojho debutu. Jeho návrat môže byť rozhodujúcim faktorom pri posilňovaní zostavy, keď sa Diamondbacks snažia o stabilitu v závere sezóny.

Diamondbacks tiež urobili titulky, keď povolali nováčika, ľaváka Blakea Walstona, z Triple-A Reno. V iba 23 rokoch si Walston urobil dojem počas svojho krátkeho pôsobenia na úrovni Major League, keď mal ERA 2.84 v troch zápasoch od svojho debutu. Jeho schopnosti na kopci prinášajú tímu element mládeže a vitality, čo je v súčasnosti nevyhnutné vzhľadom na Sewaldovo zranenie. Pred svojím povolaním ukázal sľub so 4.85 ERA v Triple-A a nazbieral 68 strikeoutov za 65 inningov.

S tým, že ostatní hráči prechádzajú obratmi dolu a hore, Walstonov príchod by mohol prebudí potenciál rotácie, ktorá sa bude musieť orientovať cez kľúčové zápasy v nadchádzajúcich týždňoch.

Na záver, Diamondbacks označili pravého nadhadzovača Dylana Flora na priradenie, čo uzatvára kapitolu jeho krátkeho pôsobenia s tímom po tom, čo ho získali z Washington Nationals. Flora predviedol v Arizone slabé výkony, keď mal 9.37 ERA v 15 nastúpeniach. Toto rozhodnutie naznačuje potrebu organizácie efektívnych rúk v bullpene, zatiaľ čo pokračujú v boji o postseason.

Floro, skúsený veterán, ukázal prejavy efektivity skôr v sezóne s Nationals. Skutočnosť, že má kariérne ERA 3.49 za takmer 400 vystúpení, hovorí o jeho potenciále, keď je zdravý. Tento vývoj zdôrazňuje kolísavú povahu dynamiky kádra v profesionálnom baseballe, pričom prioritou je výkon, keď sa tímy snažia uspieť.

Diamondbacks sa nachádzajú v kľúčovom bode, kde zvládajú zranenia a snažia sa udržať výkonnosť tímu prostredníctvom strategických zmien v kádri. Každý z týchto krokov nesie potenciálne následky, ako okamžité, tak dlhodobé, pre ambície tímu, keď sa pripravujú na zvyšné zápasy sezóny. Sledujeme, ako sa vyvinie situácia a aké budú dopady týchto rozhodnutí na ciele Diamondbacks v boji o playoff.

MLB

Articles You May Like

Michael Chandler vs. Charles Oliveira: Kritický súboj v UFC 309
Cleveland Cavaliers uzavreli zmluvu s Isaacom Okorom na tri roky
Tragická strata bratov Gaudreau: Spojenie smútenia a komunity
Emočná horská dráha v športe: Lekcie z neúspechu Heerenveenu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *