Pelicans posilňujú svoj tím: Elfrid Payton a Izaiah Brockington na tréningovom kempe

Pelicans posilňujú svoj tím: Elfrid Payton a Izaiah Brockington na tréningovom kempe

New Orleans Pelicans urobili významný krok v posilnení svojho výberu tým, že podpísali skúseného rozohrávača Elfrida Paytona na tréningový kemp. S 30 rokmi na krku nie je Payton len skúseným hráčom, ale aj miestnym chlapcom, ktorý pochádza z oblasti New Orleans. Vysokoškolský basketbal hral len pár hodín vzdialene na Univerzite Louisiana. Tento geografický spoj so svojím domovom pridáva zaujímavý rozmer k jeho podpisu, keď sa vracia domov, aby potenciálne prispel k úspechu svojho rodného tímu.

Payton sa naposledy objavil v NBA počas sezóny 2021-22, keď nosil dres Phoenix Suns. Jeho cesta sa neskôr stočila do G-League, kde pokračoval v zdokonaľovaní svojich zručností s Indiana Mad Ants. Je dôležité poznamenať, že jeho kariéra dosiahla svoj vrchol počas predchádzajúceho pôsobenia v Pelicans v sezóne 2018-19, kde predvádzal svoje schopnosti s priemerom 10,6 bodov na zápas, spolu s kariérnymi maximami v asistenciách (7,6) a doskokoch (5,2). Jeho úžasná schopnosť dosiahnuť za sebou niekoľko trojnásobných dvojciferných výkonov na konci tejto sezóny jasne ukázala, že je hráčom, na ktorého je potrebné dávať pozor.

Izaiah Brockington: mladý talent so silným prepojením

Okrem Paytona sa Pelicans rozhodli podpísali aj Izaiaha Brockingtona na kempový kontrakt. Brockington, ktorý minulú sezónu hral len sporadicky, je mladý talent, ktorý stojí za pozornosť. Jeho spojenie s franšízou je hlboké, pretože sa zúčastnil ako letných ligových aktivít, tak aj nedávnych strojov s G-League afiliáciou, Birmingham Squadron. Tieto skúsenosti nepochybne obohatia jeho chápanie tímovej dynamiky a tréningových stratégií, keď sa snaží získať podstatnejšiu úlohu do budúcnosti.

Príprava na nadchádzajúcu sezónu v Nashville

Tento rok sa tréningový kemp bude konať v Nashville, čo pridáva zaujímavý zvrat k bežným prípravám. Rozhodnutie presunúť tréningový kemp, motivované prebiehajúcimi rekonštrukciami v ich obvyklej praxovej zariadení v Metairie v Louisiana, predstavuje výzvy aj príležitosti. Trénerský štáb Pelicans sa bude musieť prispôsobiť svojej stratégii v tomto zmenenom prostredí, ale zároveň to umožňuje vytvoriť čerstvú a sústredenú atmosféru.

Kombinovaná prítomnosť skúsených hráčov, ako je Payton, a mladých talentov, ako je Brockington, podčiarkuje záväzok Pelicans k budovaniu vyváženého tímu. Rovnako dôležité sú aj rokovania pre oboch hráčov, ktoré uľahčili agenti Darrell Comer a Jim Tanner, čím sa zvýrazňuje význam profesionálneho zastupovania v takýchto transakciách.

Vyhliadky na úspech v play-off

Ako sa Pelicans pripravujú na nadchádzajúcu sezónu, ich pohyby na súpiske naznačujú organizáciu, ktorá je nadšená skombinovať skúsenosti s mládežou. Dúfajú, že nájdu správnu rovnováhu potrebnú na zvýšenie svojej konkurencieschopnosti v snahe o úspech v play-off. Kombinácia schopností a talentu, ktorú Pelicans vytvárajú, by mohla viesť k zaujímavému a úspešnému obdobiu pred nimi.

NBA

Articles You May Like

Osobitosti offseasonu NFL: Prípad Justina Jeffersona a tranzície medzi tímami
Rivalita v ťažkej váhe: Anthony Joshua vs. Daniel Dubois na Wembley
O návrate Ozzieho Albiesa a jeho význame pre Atlanta Braves
Strategie pre úspešné budovanie tímu v fantazijnej basketbalovej sezóne

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *